reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

asia to są bardzo popularne wózki napewno go gdzieś spotkasz w sklepie ja miałam go zamiar kupić ale wyszło jak wyszło i nic nie kupowałam przed porodem a jak mi małego wypuścili ze szpitala to po prostu weszłam do sklepu i kupiłam wózek taki jaki był.

reklama
Asia* ja mam roana i nie zamieniłabym go na żaden inny wózek!! :-)
Rewelacyjny jest!! :-)
Polecam wszystkim!! ;-)
ROAN
Kolorystyka - wybór wielki, dobrze wykonany wózek, kółka najlepsze, piękna wygodna gondola, wielka, spacerówka może i specjalnie pięknie nie wygląda, ale jest bardzo wygodna i też duża, metalowy koszyk, który się nie zarwie od dwóch kg ziemniaków ;-)

A do mojego roana dokupię coś takiego
Dostawka do wózka dziecięcego BuggyPod | Dodatki do wózków | Wózki | BabyMama.pl – sklep z artykułami dla mam i niemowląt
myślę, że to dobre rozwiązanie :-)
Adaś będzie wolał na nóżkach sie poruszać (juz woli;-)), jak się zmęczy, to go na dostawkę dam :-)

jak dla mnie Quinny odpada z tego względu, że nie ma dużego porządnego kosza na zakupy, po drugie ma kubełkowe siedzisko spacerowe czego osobiście nie jestem zwolenniczką, po trzecie dość ciężki i dla mnie wchodzą w grę TYLKO czterokołowce. Ale owszem, popularny, z wyglądu ładny.

Quinny może i ok, ale dla mnie spacerówka tragedia..kubeł..dziecko siedzi tam jakieś ściśniete..bo gondola jak gondola..no i też wolę czterokołowce.

Ania widzę że mamy podobne zdanie na temat kubełkowych siedzisk :-D a czterokołowce miałam 3sztuki i nie zamieniłabym wózków na 3koła!!

chyba tak:-) zawsze mnie drazniło jak widziałam Quinny spacerówkę i ściśniętego dzieciaka, ani to rozlożyć ani nic..ale niektórym się najwidoczniej podoba..

reklama