sińka - biorę pod uwagę ten Windoo Piezas Bebe confort oxygen cream Gondolka (1731720921) - Aukcje internetowe Allegro albo Urban Ridera, ale szukam tylko w wersji głębokiej, bo mam tego Peg Perego to wykorzystam na wiosnę spacerówkę.
reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
sińka - biorę pod uwagę ten Windoo Piezas Bebe confort oxygen cream Gondolka (1731720921) - Aukcje internetowe Allegro albo Urban Ridera, ale szukam tylko w wersji głębokiej, bo mam tego Peg Perego to wykorzystam na wiosnę spacerówkę.
chyba trroszkę drogo nie ? skoro nie nowy ?
S
sińka
Gość
Fajny, stelaż ma jak Maxi Cosi a cena zupełnie z innej bajki:-) ja sama byłam napalona na Mutsy transportera ale jak zobaczyłam jaki sztywny to sie odechciało, chyba inne tej marki też są takie...sińka - biorę pod uwagę ten Windoo Piezas Bebe confort oxygen cream Gondolka (1731720921) - Aukcje internetowe Allegro albo Urban Ridera, ale szukam tylko w wersji głębokiej, bo mam tego Peg Perego to wykorzystam na wiosnę spacerówkę.
aniawos
Fanka BB :)
dziuba jak się zdecydujesz i zakupisz wózek to chyba wypijemy "forumowego szampana"
hehe aniawos ja sie pisze jak najbadziej na tego szampana bo tez mi sie cos tak wydaje ze nasza dziuba strasznie sie meczy szukajac idealu i jeszcze skonczy sie tym, ze maz sam bedzie musial kupic bo ona juz rozpakowana na porodowce bedzie :-)
Trzymam kciuki zebys w koncu znalazla bryke
Trzymam kciuki zebys w koncu znalazla bryke
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
W sumie to Dziuba ma jeszcze czas co do wózka bo przecież od razu po porodzie nie będzie go potrzeboac.Tylko fotelik samochodowy będzie potrzebny.
Ale najlepiej pewnie by było by to Ona zadecydowała pewnie ;-)
Ale najlepiej pewnie by było by to Ona zadecydowała pewnie ;-)
sylwia8708
Fanka BB :)
Trzymam za słowo :-) Wirtualny szampan
reklama
Ochhh, to ja muszę się pochwalić, w końcu jakiś większy zakup i mamy wózek.:-)
BEBE CONFORT / MAXI COSI MURA 4 - 6w1 z GWARANCJĄ (1741950879) - Aukcje internetowe Allegro
Ale się cieszę :-)
BEBE CONFORT / MAXI COSI MURA 4 - 6w1 z GWARANCJĄ (1741950879) - Aukcje internetowe Allegro
Ale się cieszę :-)