S
sińka
Gość
Patrzyłam na necie to sama gondola do pegperego pliko kosztuje miedzy 700 a 800 zł
Gondola Navetta XL Peg Perego : Piotru
Wiem, wiem oglądałam i to mnie przeraziło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrzyłam na necie to sama gondola do pegperego pliko kosztuje miedzy 700 a 800 zł
Gondola Navetta XL Peg Perego : Piotru
My kupujemy teraz Jedo Bartatine Alu Plus z ewentualnymi planami na przyszlosc zeby kupic spacerowke np. Peg Perego - porzadna ale duzo lzejsza. Wiem ze moze nie wszystkich na to stac zeby kupic nowa spacerowke po pol roku ale my tak postanowilismy. Glownie dlatego ze ten wozek w opcji gondola+spacerowka kosztuje ok.1300zl a jesli mialabym jakis super wypasiony wozek innej firmy wziac ale tylko gondole to kosztuje tyle samo a nawet wiecej wiec mi sie to zupelnie nie oplaca bo tutaj przynajmniej mam juz opcjonalnie spacerowke w cenie i jak mi faktycznie nie podpasuje to kupie nowa ale licze na to, ze moze jednak nie bedzie tak zle.Do wczoraj stawiałam na X-landery, a dziś już nie wiem, bo czytałam,że ciężkie. Bo np podoba mi się gondola od Jedo Bartatiny, ale już spacerówka nie. Podoba mi się też gondola od Roan, ale ten kosz metalowy już nie. i Co zrobić w takim wypadku?!
Hmmmm chyba mamy jakiegos spamowca. Nie wyglada to na normalnego uzytkownika. Co o tym sadzicie moderatorki?thnx for sharing great article but it could be better than on time if have so much languages
My kupujemy teraz Jedo Bartatine Alu Plus z ewentualnymi planami na przyszlosc zeby kupic spacerowke np. Peg Perego - porzadna ale duzo lzejsza. Wiem ze moze nie wszystkich na to stac zeby kupic nowa spacerowke po pol roku ale my tak postanowilismy. Glownie dlatego ze ten wozek w opcji gondola+spacerowka kosztuje ok.1300zl a jesli mialabym jakis super wypasiony wozek innej firmy wziac ale tylko gondole to kosztuje tyle samo a nawet wiecej wiec mi sie to zupelnie nie oplaca bo tutaj przynajmniej mam juz opcjonalnie spacerowke w cenie i jak mi faktycznie nie podpasuje to kupie nowa ale licze na to, ze moze jednak nie beda w nie tak zle.
sinka dzieki za opinie ale z tego co pamietam, to wlasnie tutaj ktos zachwalal O ten na przyklad
Peg Pérego - Sportwagen Pliko P3 Classico, Dessin: Kiwi: Amazon.de: Baby
wiec juz nie wiem troche co robic ale czasu jeszcze duzo wiece pewnie bede sie zastanawiac dopiero na wiosne.
A daj jakis namiar na ta spacerowke z ktorej jestes tak zadowolona :-)