reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
Witam, jestem tu nowa. dokladnie w 19 tyg i 6 dniu ;D

dzis tez ogladalam wozki i naprawde nie mam zielonego pojecia na ktory sie zdecydowac... podobaja mi sie strasznie foteliki samochodoe maxi cosi ale wozki z koleji sa takie...zwykle ;D juz sama nie wiem....

Witam, jestem tu nowa. dokladnie w 19 tyg i 6 dniu ;D

dzis tez ogladalam wozki i naprawde nie mam zielonego pojecia na ktory sie zdecydowac... podobaja mi sie strasznie foteliki samochodoe maxi cosi ale wozki z koleji sa takie...zwykle ;D juz sama nie wiem....
fotelik to chyba nie ma co do podobania się, najważniejsze, żeby bezpieczny był ;-) a maxi cosi są chyba pod tym względem najlepsze! dlatego ja też chcę taki! a spacerówka maxi cosi mury raczej nie jest zwykła tylko właśnie bardzo dziwaczna według mnie :] na szczęście fotelik można zamontować na wielu innych wózkach!

no tak chodzilo mi o to , ze dziecko jest w dobrej pozycji bo fotelik sa secjalnie profilowane... ale te z gondola wcale nie sa takie szczegolne...chyba ze nie zauwazylam. jesli tak to prosze o jakis link
:)

Dużo wózków innych firm ma tzw. adaptery maxi cosi.... Możesz kupić wózek 2 w 1 gondolę ze spacerówką innej firmy, a fotelik do samochodu maxi cosi... a jakbyś chciała go zapinać zamiast gondoli, to wtedy adapter i juz problem rozwiązany:)

Ja obstawiam dalej mutsy transportera, ale rozważam też xlandera, znajome sobie bardzo chwalą:-)

Cześć-dziś weszłam pierwszy raz od baaaaaaaaardzo dawna-i zaczytałam się w wózkach :-)
ja podobnie jak Ty-Misiaku - po wizycie w sklepie stawiam na mutsy transporter-jedno co to waham się jeszcze nad Bolderem (ale tego nie widziałam na żywo). Wiem, że jeden z mojej listy "wypadł" ale teraz nie pamiętam jaki :zawstydzona/y: bo miał za wysoko rączkę-nawet w najniższym położeniu była prawie na wysokości piersi-i po 20min by mi ręce odpadły od trzymania tak w górę :-) a miał taką teleskopową dziwną-może któraś wie o jaki wózek chodzi? już wiem-to maxi cosi wózek-całe szczęście że foteliki mają ok-i te adaptery do innych wózków :-D
i tak się nastawiam, że na wózeczek, z fotelikiem, bazą i adapterkiem to będzie praktycznie 3000 - nio ale....

Ostatnia edycja:
i tak się nastawiam, że na wózeczek, z fotelikiem, bazą i adapterkiem to będzie praktycznie 3000 - nio ale....

Dla mnie 3000 za wózeczek nawet 3 w 1 to zdecydowanie za dużo... Nie wyrobię sie finansowo i już.
Dlatego tez roan za 1190zł za 2 w 1 plus fotelik za 339zł wydaje mi się bardzo rozsądną propozycją.

na stronie jest cennik tych wóżków, jakoś bardzo drogie nie są .

mi się podobają :)

Później doczytałam i ceny... i tez myślę, że są całkiem całkiem znośne.

fajne są te roany ,ale kurczę wielkie !
nie wtarabanię się na wysokie drugie piętro z czymś takim a na dole go nie zostawię,bo za chwilę mógłby zniknąć...nie wiem nawet dobrze kto mieszka w mojej klatce bo wprowadziliśmy się tu niedawno,więc lepiej dmuchać na zimne...
dziś oglądałam w necie wózki,znalazłam jeszcze 3 do mojej "tajnej listy wózkowej" i szczerze mówiąc to nie wiem już który wybrać...

reklama