reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wszystko o wózkach...

reklama
Witam, jestem tu nowa. dokladnie w 19 tyg i 6 dniu ;D

dzis tez ogladalam wozki i naprawde nie mam zielonego pojecia na ktory sie zdecydowac... podobaja mi sie strasznie foteliki samochodoe maxi cosi ale wozki z koleji sa takie...zwykle ;D juz sama nie wiem....

Witam, jestem tu nowa. dokladnie w 19 tyg i 6 dniu ;D

dzis tez ogladalam wozki i naprawde nie mam zielonego pojecia na ktory sie zdecydowac... podobaja mi sie strasznie foteliki samochodoe maxi cosi ale wozki z koleji sa takie...zwykle ;D juz sama nie wiem....
fotelik to chyba nie ma co do podobania się, najważniejsze, żeby bezpieczny był ;-) a maxi cosi są chyba pod tym względem najlepsze! dlatego ja też chcę taki! a spacerówka maxi cosi mury raczej nie jest zwykła tylko właśnie bardzo dziwaczna według mnie :] na szczęście fotelik można zamontować na wielu innych wózkach!

no tak chodzilo mi o to , ze dziecko jest w dobrej pozycji bo fotelik sa secjalnie profilowane... ale te z gondola wcale nie sa takie szczegolne...chyba ze nie zauwazylam. jesli tak to prosze o jakis link
:)

Dużo wózków innych firm ma tzw. adaptery maxi cosi.... Możesz kupić wózek 2 w 1 gondolę ze spacerówką innej firmy, a fotelik do samochodu maxi cosi... a jakbyś chciała go zapinać zamiast gondoli, to wtedy adapter i juz problem rozwiązany:)

Ja obstawiam dalej mutsy transportera, ale rozważam też xlandera, znajome sobie bardzo chwalą:-)

Cześć-dziś weszłam pierwszy raz od baaaaaaaaardzo dawna-i zaczytałam się w wózkach :-)
ja podobnie jak Ty-Misiaku - po wizycie w sklepie stawiam na mutsy transporter-jedno co to waham się jeszcze nad Bolderem (ale tego nie widziałam na żywo). Wiem, że jeden z mojej listy "wypadł" ale teraz nie pamiętam jaki :zawstydzona/y: bo miał za wysoko rączkę-nawet w najniższym położeniu była prawie na wysokości piersi-i po 20min by mi ręce odpadły od trzymania tak w górę :-) a miał taką teleskopową dziwną-może któraś wie o jaki wózek chodzi? już wiem-to maxi cosi wózek-całe szczęście że foteliki mają ok-i te adaptery do innych wózków :-D
i tak się nastawiam, że na wózeczek, z fotelikiem, bazą i adapterkiem to będzie praktycznie 3000 - nio ale....

Ostatnia edycja:
i tak się nastawiam, że na wózeczek, z fotelikiem, bazą i adapterkiem to będzie praktycznie 3000 - nio ale....

Dla mnie 3000 za wózeczek nawet 3 w 1 to zdecydowanie za dużo... Nie wyrobię sie finansowo i już.
Dlatego tez roan za 1190zł za 2 w 1 plus fotelik za 339zł wydaje mi się bardzo rozsądną propozycją.

na stronie jest cennik tych wóżków, jakoś bardzo drogie nie są .

mi się podobają :)

Później doczytałam i ceny... i tez myślę, że są całkiem całkiem znośne.

fajne są te roany ,ale kurczę wielkie !
nie wtarabanię się na wysokie drugie piętro z czymś takim a na dole go nie zostawię,bo za chwilę mógłby zniknąć...nie wiem nawet dobrze kto mieszka w mojej klatce bo wprowadziliśmy się tu niedawno,więc lepiej dmuchać na zimne...
dziś oglądałam w necie wózki,znalazłam jeszcze 3 do mojej "tajnej listy wózkowej" i szczerze mówiąc to nie wiem już który wybrać...

reklama