aniawos
Fanka BB :)
miki tak mam xa, Iga przesiadła sie do spacerówki mając niecałe 6 miesięcy..i na prawde nie było problemu z tym, ze jeździ przodem do kierunku jazdy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej proponuję xa ze względu na większe koła z przodu.ja jestem zdecydowana na x-landera tylko nie wiem czy xq czy xa muszę jeszcze pooglądać i chyba kupie na allegro bo taniej
Super Ania! Pocieszyłaś mniemiki tak mam xa, Iga przesiadła sie do spacerówki mając niecałe 6 miesięcy..i na prawde nie było problemu z tym, ze jeździ przodem do kierunku jazdy.
najlepiej żeby wózek miał wszystko,zawsze to bezpieczniej dla rodzica jak dziecko widzi,no i dobrze jak się rozkłada na płaskoJa chyba oszaleję zanim zdecyduję się na któryś wózek...
Taki wybór, a żaden do końca nie spełnia oczekiwań. Przeglądając wózki teraz wpadł mi w oko jeszcze Implast Bolder sd
Te 3 kołowe nawet mi się podobają, tylko trochę się boję np przy wjeżdżaniu na chodnik przednim kołem czy będzie stabilny na tym jednym, kiedy podniosę tylne???
Czy w spacerówce lepiej jest mieć rączkę montowaną przodem i tyłem do kierunku jazdy?
Czy ważne jest żeby spacerówka była rozkładana na płasko?
no bądź tu mądry i wybierz coś konkretnego...
wózki ok,ale czy praktyczne....nie wiem,cholernie cieżkie są i dużo miejsca w aucie zajmują,bo spacerówka oddzielnie ze stelażem składa się (mam Marite ale u rodziców tylko używam na polnych drogach)Ja stawiam na:
Roan Marita : Wózek Roan Marita wersja ELEGANCE WYSYŁKA FREE (1508067460) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Jedo Bartatina 3w1 BARTATINA ALU / PLUS 2011 Jedo + fotel GRATISY (1536464531) - Aukcje internetowe Allegro
dla mnie też ważne żeby dało się fotlelik montować. Dzieci często zasypiają w samochodzie i wtedy można je bez problemu wyjąć w foteliku, bez przekładania do wózka.
najlepiej żeby wózek miał wszystko,zawsze to bezpieczniej dla rodzica jak dziecko widzi,no i dobrze jak się rozkłada na płasko
wózki ok,ale czy praktyczne....nie wiem,cholernie cieżkie są i dużo miejsca w aucie zajmują,bo spacerówka oddzielnie ze stelażem składa się (mam Marite ale u rodziców tylko używam na polnych drogach)
dla mnei ważne żeby wózek miał skrętne koła i duże (fajnie jakby była rączka przekładana tyłem i przodem)