malgosia_76
Fanka BB :)
Do Gdańska nie dam rady! Muszę jeszcze dziecko z przedszkola odebrać, potem zawieźć do stajni, iść na maniciure i henne. Tylko to mi zostało. A Fryzjer przychodzi w poniedziałek, jak się nie rozdwoje w niedzielę
Kolejny termin, jeżeli nie niedzielny to środa 5 października!
Efunia,
Jachu boi sie podchodzić. Obawia się spotkania z Synkiem "oko w oko" Sam muszę sobie poradzić
Kobiety, błagam o pomoc w sprawie imienia dla Syna!!
Wczoraj po długiej dyskusji odpadły wszystkie dodatkowe typy (dodam, że Jach zrobił toptalne veto!!) Powiedział, że ewentualnie, może być IVO - IWO
CO JA MAM ZROBIĆ?
Może Maxymilian, lub Tymoteusz (Jolik, przepraszam, ale to imię za mną chodzi i uważa, że jest bardzo ładne, mam nadziję, że sie nie obrazicie, jeżeli by ... aczkolwiek nie przywiązuję się, usze pamiętać, że w domu mam Jacha VETO
Kolejny termin, jeżeli nie niedzielny to środa 5 października!
Efunia,
Jachu boi sie podchodzić. Obawia się spotkania z Synkiem "oko w oko" Sam muszę sobie poradzić
Kobiety, błagam o pomoc w sprawie imienia dla Syna!!
Wczoraj po długiej dyskusji odpadły wszystkie dodatkowe typy (dodam, że Jach zrobił toptalne veto!!) Powiedział, że ewentualnie, może być IVO - IWO
CO JA MAM ZROBIĆ?
Może Maxymilian, lub Tymoteusz (Jolik, przepraszam, ale to imię za mną chodzi i uważa, że jest bardzo ładne, mam nadziję, że sie nie obrazicie, jeżeli by ... aczkolwiek nie przywiązuję się, usze pamiętać, że w domu mam Jacha VETO