reklama
patusiaaaa85
majóweczka '09
Witam Jestem w 18 tygodniu ciązy.Jakies 3 dni temu poczułam pierwsze wyraźne ruchy (nawet mąz je poczul bo dotykał brzuszka) ale od tamtej pory juz nic podobnego nie czuje. Normalne sa takie przerwy ?
Jolanta84
Zaciekawiona BB
michaska to zalezy jak dzidzia lezy ja najpierw czulam tak jakby prad mi przez brzuch przechodzil i moja gina powiedziala ze to pierwsze ruchy dzidzi ktore czuje no i jakos 3 dni potem poczulam kopniakinie wiem czy u wszystkich tak jest ale ja czuje je duzo ponizej pepka prawie przy macicy.zobaczysz jak poczujesz pierwszy kopniaczek to bedziesz wiedziala ze to twoja dzidziaPozdrawiamCześć dziewczyny.
Ja jestem w 16 tc i jeszcze nic nie czuję, ale intryguje mnie jedna kwestia na którą nie znalazłam tu odpowiedzi: gdzie w brzuchu (w którym miejscu) poczułyście te pierwsze ruchy?
pozdrawiam :-)
Jolanta84
Zaciekawiona BB
Patusia nic sie nie przejmuj to jak najbardziej normalnedzidzia ma raz lepsze dni i kopie wiecej a potem sobie odpoczywa niektore kobiety nie odczuwaja prawie ruchow maluszka a u niektorych jest to zmienne, albo sa tez takie (jak ja)ze dziennie dostaja kopniakiWiec nie ma powodow do zmartwiena
patusiaaaa85
majóweczka '09
No to jestem troche spokojniejsza. Normalnie ci zazdroszcze tych kopniaczków mysle ze zaniedlugo tez tak bede miała. Pozdrawiam
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
czesc dziewczyny.ja poczulam pierwsze ruchy dzidzi w 14 tygodniu ciazy potem juz zaczely sie bardziej nasilac a to jest moja pierwsza ciaza i wcale nie jestem taka chudzinkaplec dziecka poznalismy w 3 miesiacu akurat tak sie ulozyl chloopiec
Musialas miec genialnego lekarza ze plec w 3 miesiacu poznal
Piszesz ze nie chudzinka jestes i zastanawia mnie jak w pierwszej ciazy mozna w 14 tyg poczuc ruchy.
W pierwszej ciazy miedzy 18 a 20 tyg sie czuje ruchy pierwsze
wczesniej u wieloródek
reklama
Marzenia86
Początkująca w BB
Ja już też czuje jak synek się rusza, ale na razie to są takie delikatne ruchy. Pewnie później bedę miała ich dosyć ale czekam na takiego mocnego kopniaka
Podziel się: