reklama
Ja poczułam mojego bebikateż dosyć wcześnie ok. 18 tyg i podobnie jak Izabelka nie byłam pewna czy to dzidziuś czy może burczenie w bruszku
Dita zgadza się jest to coś pięknego, niesamowitego i niepowtarzalnego
też sie przyłączm do tego stwierdzenia ale narazie nie chcę czuć przyjdzie jeszcze na to czassa_raa pisze:Ja poczułam mojego bebikateż dosyć wcześnie ok. 18 tyg i podobnie jak Izabelka nie byłam pewna czy to dzidziuś czy może burczenie w bruszku
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
oj brakuje! ciaze wogole mialam super zadnych mdlosci ani nic ! Tylko mi brzuszek rosl bo gdyby nie on i te wspaniale uczucie jak dziecko sie rusza w brzuchu to bum wogole nie wiedziala ze jestem w ciazy ;D
Nie wiem czy to mozliwe, ale ja poczulam pierwsze "trzepotanie" w brzuchu juz okolo 14 tygodnia, roznilo sie nieco od burczenia w brzuchu tym ze bylo mniej regularne. Ale i tak juz nie moge sie doczekac jak nasza "fasolka" podrosnie i bedziemy razem mogli ja wyczuc dlonia.
Moja kolezanka opowiadala, jak to dzidzia bawila sie z nimi podplywajac w brzuszku do przylozonej dloni. Taka pierwsza zabawa rodzicow z maluchem, super co?!
Buziaki
Moja kolezanka opowiadala, jak to dzidzia bawila sie z nimi podplywajac w brzuszku do przylozonej dloni. Taka pierwsza zabawa rodzicow z maluchem, super co?!
Buziaki
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pasklilia pisze:
To jest cudne uczucie A zobaczysz jak malenstwo zacznie sie rozpychac pod koniec ciazy - tu kolanko, tu stopka ;D Super! Ty lekko poklepiesz brzuszek, maluszek 'odda' Ja juz prawie na samej mecie, wiec jeszcze kilka dni i ruchy bede odczuwac na zewnatrz
Pozdrawiam serdecznie!
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
a ja książkowo - pierwsza ciąża 20tydzień, druga 18 tydz.
po pierwszej ciąży faktycznie tęskniłam bardzo za tym stanem, za dzieckiem w brzuchu, ale druga ciąża, mimo, że dobrze ją znoszę, to już okres mniej magiczny, raczej okres przez który TRZEBA przejść
po pierwszej ciąży faktycznie tęskniłam bardzo za tym stanem, za dzieckiem w brzuchu, ale druga ciąża, mimo, że dobrze ją znoszę, to już okres mniej magiczny, raczej okres przez który TRZEBA przejść
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja powoli zaczynam coś czuć a raczej kogoś nierewgularnie, ale czuję szturchańce czasami aż pojawia się górka na brzuchu
Podziel się: