- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no to tak jak myślałam :-)ja mam te w różowym opakowaniu i chyba dokupię jeszcze jedną paczke w tym granatowym opakowaniujuż działa :-) Tak, jedne są granatowo-niebieskie, a drugie różowe/czerwone.
a tak w ogóle to ile taki opakowań może być nam potrzebnych??
N
nataliak
Gość
u mnie polozna polecala te zielono-granatowe i mowila o trzech paczkach.
A czym różnią się różowe od granatowych??
Znalazłam jeszcze jedną nowinkę- tylko dlaczego to wszystko tyle kosztuje?
BabyKick - Liczenie kopnięć - Innowacyjny kalendarz ciążowy - Zdrowa i bezpieczna ciąża - kalendarz ciążowy
Znalazłam jeszcze jedną nowinkę- tylko dlaczego to wszystko tyle kosztuje?
BabyKick - Liczenie kopnięć - Innowacyjny kalendarz ciążowy - Zdrowa i bezpieczna ciąża - kalendarz ciążowy
N
nataliak
Gość
A czym różnią się różowe od granatowych??
tego nam nie powiedziala ;P
Witajcie dziewczyny
We wtorek miałam wizytę lekarską i pierwszą rozmowę o porodzie... Chciałam, zeby lekarz zdecydował za mnie :-) czy CC czy poród SN, ale niestety tego nie zrobił... :-(, powiedział, ze wszystko zależy ode mnie, a ja nie wiem...
Pytałam o znieczulenie przy porodzie i potwierdził moje obawy - w moim szpitalu nie wykonują, nawet za opłatą...
Nie dają nawet takiej możliwości... Te nasze realia są okropne...
We wtorek miałam wizytę lekarską i pierwszą rozmowę o porodzie... Chciałam, zeby lekarz zdecydował za mnie :-) czy CC czy poród SN, ale niestety tego nie zrobił... :-(, powiedział, ze wszystko zależy ode mnie, a ja nie wiem...
Pytałam o znieczulenie przy porodzie i potwierdził moje obawy - w moim szpitalu nie wykonują, nawet za opłatą...
Nie dają nawet takiej możliwości... Te nasze realia są okropne...
N
nataliak
Gość
ponoc te kobiety ktore w trakcie porodu za duzo mysla i wszystko analizuja moga miec problem z urodzeniem dziecka. najlepiej jest wiec za duzo nie myslec i pozwolic zeby cialo robilo to co uwaza za sluszne.
reklama
Ja zaczęłam się stresować strasznie bo obejrzeniu filmików, mój błąd nie powinnam tego robić ale ciekawośc wzięła górę. Siedziałam i płakałam, że to za bardzo będzie boleć, że nie dam rady i wtedy dziewczyny poleciły mi ten wątek poród na wesoło. Po drugiej stronie już mi przeszło. Nie ma co się stresować a powinno się mniej więcej wiedzieć co nas czeka. Takie jest moje zdanie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.