reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
już działa :-) Tak, jedne są granatowo-niebieskie, a drugie różowe/czerwone.

już działa :-) Tak, jedne są granatowo-niebieskie, a drugie różowe/czerwone.
no to tak jak myślałam :-)ja mam te w różowym opakowaniu i chyba dokupię jeszcze jedną paczke w tym granatowym opakowaniu :tak:
a tak w ogóle to ile taki opakowań może być nam potrzebnych??

u mnie polozna polecala te zielono-granatowe i mowila o trzech paczkach.

lo rany zeżreć łożysko??:szok: fuj:eek:
Ja mam te czerwone i tak jak Aga dlatego że takie miał sprzedawca u którego robiłam inne zakupy:-) Mam nadzieję że spełnią swoją funkcje.

Witajcie dziewczyny :)

We wtorek miałam wizytę lekarską i pierwszą rozmowę o porodzie... Chciałam, zeby lekarz zdecydował za mnie :-) czy CC czy poród SN, ale niestety tego nie zrobił... :-(, powiedział, ze wszystko zależy ode mnie, a ja nie wiem...
Pytałam o znieczulenie przy porodzie i potwierdził moje obawy - w moim szpitalu nie wykonują, nawet za opłatą... :no:
Nie dają nawet takiej możliwości... Te nasze realia są okropne...

ponoc te kobiety ktore w trakcie porodu za duzo mysla i wszystko analizuja moga miec problem z urodzeniem dziecka. najlepiej jest wiec za duzo nie myslec i pozwolic zeby cialo robilo to co uwaza za sluszne.

reklama
Ja zaczęłam się stresować strasznie bo obejrzeniu filmików, mój błąd nie powinnam tego robić ale ciekawośc wzięła górę. Siedziałam i płakałam, że to za bardzo będzie boleć, że nie dam rady i wtedy dziewczyny poleciły mi ten wątek poród na wesoło. Po drugiej stronie już mi przeszło. Nie ma co się stresować a powinno się mniej więcej wiedzieć co nas czeka. ;) Takie jest moje zdanie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry