reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o pielęgnacji naszych maluszków!

Cortina cena super:)) ciekawe czy w każdym auchan;/ (ja mam dość daleko a i kolejki nieziemskie tam sa zawsze;/)

My mamy wanienkę dokładnie tą co pokazała Eve i tak jak pisałam u nas super, choć jak tylko Bella siedziała to juz była w zwykłej wannie pluskana:))
najtrudniejsza pierwsza kąpiel, potem każdy dojdzie do wprawy i znajdzie najlepszy dla siebie i dziecka sposób:))

reklama
no i kupiłam zwykłą wanienkę ze stelażem, a do tego leżaczek. no i w domu mnie zlinczowali bo powiedzieli ze na tym lezeczku to noworodka nie wykapie bo bedzie sie ślizgał i krzywo lezał. no i że to powinno byc lezonce a nie siedzace. no to kupiłam gabke . zobacze co sie sprawdzi:-D

Babeczki ! pampersy sa od nr 2 wzwyz :-) kupilam paczke bo cena dosc fajna :-)
pytalam babke z obslugo czy to w kazdym auchan, mowila ze tak bo teraz jest jakies 25 dni Auchan cokolwiek to znaczy ;-)
czasmi tez w Rosmanie i w smyku pampki maja dobre ceny :-)

dziewczyny jestem na etapie wybierania butelki, i jakiegos rogala do karmienia.

powiedzcie mi co wybieracie czy takie małe rogale do karmienia czy te giga rogale które nadaja też się do spania. co lepsze?? zgłupialam...

a butelkę musze kupic choc jedną na start. planuje karmic piersią ale jak mi nie wyjdzie to trzeba cos miec. kupujecie takie 150ml czy większe?? jak to jest?? czym się różnią wszystkie te smoczki do tych butelek??:szok:

reklama
domikcw w rogalu nie pomogę bo ja nie używałam. jak chciałam coś podłożyć to zwykła poduszka starczyła. a i na stojąco się zdarzało karmić w kuchni :-D
co do butelek to jest wybór masakryczny. na start duża butelka nie jest potrzebna. choć jeśli chcesz to możesz taką kupić. ale póki maleństwo małe to aż tak dużo nie wypije,a butelki i tak się powinno co jakiś czas wymieniać na nowe. ja miałam małą (bo tańsza) żeby w ogóle zobaczyć czy chwyci smoczek. a jaką wybrać? oj tu już nie poradzę. za dużo tego :-D ja miałam nuka, canpola, lovi.... młody wszystkie chwytał bez problemu

Do góry