reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dupinkę smarujemy Sudocremem przy każdej zmianie pieluszki, jakoś tak nam w nawyk weszło
A buziunie myjemy solą fizjologiczną po kąpieli i w ciągu dnia mokrymi chusteczkami jak się uświni
A buziunie myjemy solą fizjologiczną po kąpieli i w ciągu dnia mokrymi chusteczkami jak się uświni
martusia29
Fanka BB :)
My tez myjemy b uziunie przy kąpieli,a w ciągu dnia nawilżaną chusteczką.Mai tez nie wybudzam jak śpi....bo później zła,czekam jak sama się obudzi,przeważnie jak zrobi kupę to słychać i nie ma wątpliwości Małej księzniczce przeszkadza ze coś sie przylepia chyba i jest ryk nie z tej ziemi...więc wiemy ze pieluszka
Ja pupkę smaruję sudocremem na zmianę z kremem na odparzenia hipp fajną ma konsystencję-jak kremik czy balsam,Na noc zawsze sudokremem smaruję.
Ja pupkę smaruję sudocremem na zmianę z kremem na odparzenia hipp fajną ma konsystencję-jak kremik czy balsam,Na noc zawsze sudokremem smaruję.
U nas się okazało, że Wojtek ma uczulenie na proszek lub płyn do płukania tkanin. Wyprałam jednego bodziaka z naszymi rzeczami "na próbę" i dziś mamy czerwoną wysypkę na karku, brzuszku, ramionach... Wyszło jednak na to, że nie ma co eksperymentować...
ariska
ulkan eksperymentować trzeba bo nigdy nic nie zmienisz, tylko może to dla niego było za wcześnie. Przecież nie będziesz zawsze prała ubranek osobno, prasowała itp. Ja poczekam tak do 6mcy i wtedy bede z naszymi prać.
Tak samo z jedzeniem dziecku coś nie posmakuje to trzeba próbować dalej
Tak samo z jedzeniem dziecku coś nie posmakuje to trzeba próbować dalej
C
claudia4you
Gość
trzeba eksperymentować, dokładnie
po troszku
nigdy nic nie wiadomo a może akurat się okaże że dzieciaczkowi pasuje inny proszek :-)
czasem się wybiera tańsze rzeczy i okazuje się że jest ok, albo to co dla nas wygodniejsze
po troszku
nigdy nic nie wiadomo a może akurat się okaże że dzieciaczkowi pasuje inny proszek :-)
czasem się wybiera tańsze rzeczy i okazuje się że jest ok, albo to co dla nas wygodniejsze
Patrycja89
Mama Kubusia
My myjemy buźke solą fizjologiczną a do pupy za kazdym raze używam krem Nivea S.O.S.
joasienka1
my buzię i pupę myjemy przegotowaną wodą, chusteczki nawilzone tylko w nocy i na wyjście, a smarujemy maścią z witaminą A i nic się na pupie nie dzieje :-)
reklama