kurcze ja mialam jakis zel do dziąsel ale jak to się nazywało? hmm już wiem:
BOBODENT żel 10g | Jama ustna, zęby | Ból dziąseł, krwawienia | i-Apteka.pl
BOBODENT żel 10g | Jama ustna, zęby | Ból dziąseł, krwawienia | i-Apteka.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny używałyście kiedyś jakiś żeli/kremów na dziąsła, żeby ząbkowanie mniej boleśnie przechodziło?
co polecacie?
bo tak patrzę na te dziąsełka Adasia i chyba mu coś kupię..
Tygrynka ja mala jak miala uczulenie smarowalam ( z poelcenia pediatry) kremem Z ADERMY z owsem i to jest w;lasnie niby na azs krem jest tlusty i fajny ale drogi( 70 zl!!) a ja pralam do tej pory pralam w LOVELA a teraz w DZIDZIUSIU... ale chyba wroce do LOVELIo proszę, o takiej metodzie nie słyszałam
słuchajcie a macie jakiś kremik (zwłaszcza mamy atopików) na uczulenia? Sebie pękają koniuszki uszów i ma czerwony pępuszek, podobno to objaw azs (czy któraś wie co to testy z surowicy krwi?) a lekarz z kolei mówi że uczulenie na pokarm. no nie wiem, a tak czy tak chciałabym mu czymś posmarować, mam krem specjalny z emolientów, może to?
a w czym pierzecie ciuszki maluchów?
Ja piorę w vizirze sensitiv a płyn do płukania to różnie teraz mam E ale Lula nie ma żadnego uczulenia :-)a w czym pierzecie ciuszki maluchów?
Szczerze powiedziawszy pierwszy raz słysze o takim objawie AZSno ale człowiek ponoć całe życie sie uczy. Jeśli ma alergie to poleciłabym zrobić na początek z krwi IgE całkowite - to jest to badanie co ostatnio Wam się chwaliłam ze Natusiowi wyszły wyniki poprawne czyli ma coś w granicach 4U/l. a Damianek ma ponad 11000U/l.o proszę, o takiej metodzie nie słyszałam
słuchajcie a macie jakiś kremik (zwłaszcza mamy atopików) na uczulenia? Sebie pękają koniuszki uszów i ma czerwony pępuszek, podobno to objaw azs (czy któraś wie co to testy z surowicy krwi?) a lekarz z kolei mówi że uczulenie na pokarm. no nie wiem, a tak czy tak chciałabym mu czymś posmarować, mam krem specjalny z emolientów, może to?
a w czym pierzecie ciuszki maluchów?
Szczerze powiedziawszy pierwszy raz słysze o takim objawie AZSno ale człowiek ponoć całe życie sie uczy. Jeśli ma alergie to poleciłabym zrobić na początek z krwi IgE całkowite - to jest to badanie co ostatnio Wam się chwaliłam ze Natusiowi wyszły wyniki poprawne czyli ma coś w granicach 4U/l. a Damianek ma ponad 11000U/l.
Do smarowania polecam na poczatek Cetaphil Md u Natusia dosyc wydajny, a piore w dzidziusiu bo na lovele są uczuleni i płucze dwa razy. nieużywam płynów do płukania