reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o odstawianiu maluszkow od piersi.. i alternatywy :)

:no::no: niee, z rozrzewnieniem wspominam czasy (rok temu), gdy Karola i ja spałyśmy do 12 :tak::tak: To było fajne. Pamiętam, że catherinki Filipek też tak długo spał :-)

reklama
Chyba się zastrzelę....długi sen ranny = wróg mojej panny :angry::szok:

Ale dziś w nocy ślicznie spała, a ja latałam...zaraziła mnie franca i teraz ja cierpię.
Kinguś, skoro wiem, że jesteć to napisz mi u której stopy smaruje się duyży palec na katar??
Ja smaruję oba, bo nie p[amiętam która to nogga, a chcę dziś na sobie wypróbować, bo Młoda ma zdecydowanie lżejszy przebieg katar7u (czasowo niestety 7 dni)

a u nas juz drugi dzien bez cyca ........sama nie wiem jak sie to stało ....chciałam go odstawić ale nie wiedziałam jak bo moj maluch nie dawał sie oszukac .......cyc musiał byc rano i drugi raz na dobranoc :).......mam nadzieje że moje dzieciątko sie juz definitywnie odstawiło....

My dziś mieliśmy pierwszą noc bez cyca ale jeśli dziś w nocy mu się zachce to dam. W sobotę jedziemy nad morze więc nie chcę dodatkowo go stresować brakiem cyca w nocy, jeśli będzie chciał oczywiście. Bo ja generalnie nad morzem śpię dużo lepiej więc może Muszek też tak będzie spał ;-)W końcu to nad morzem tworzyły się wszystkie jego komóreczki: zaszłam w ciążę 10 lipca a 11 pojechaliśmy nad morze :-) Może i tym razem się coś uda :rofl2:
Pozdrawiam

My dziś mieliśmy pierwszą noc bez cyca ale jeśli dziś w nocy mu się zachce to dam. W sobotę jedziemy nad morze więc nie chcę dodatkowo go stresować brakiem cyca w nocy, jeśli będzie chciał oczywiście. Bo ja generalnie nad morzem śpię dużo lepiej więc może Muszek też tak będzie spał ;-)W końcu to nad morzem tworzyły się wszystkie jego komóreczki: zaszłam w ciążę 10 lipca a 11 pojechaliśmy nad morze :-) Może i tym razem się coś uda :rofl2:
Pozdrawiam

trzymamy kciuki za nowy suwaczek;-):-):tak:...no i udanego wypoczynku życzymy:-)

reklama
Do góry