reklama
magda19lenka
MTM
Praktycznie do 14 non stop spała. Rano była prawie nieprzytomna. Teraz jest już lepiej.
Zjadła na raty pół dużego słoiczka obiadku i mały słoiczek owoców (taki po 4 msc).
Niema już białych plam na języku, ale takie strupy ... rany i jakaś ropa jej się zbiera między górnymi jedynkami .... nie wiem co to jest ....
Teraz jest już żywsza.
Bardzo się martwię, mam już tego dość, chciała bym jakąś widoczną poprawę.
Aaa i jeszcze dostała dziś gorączki.
A jak Marysia, udało Ci się jejj podać te pół litra płynu??
Zjadła na raty pół dużego słoiczka obiadku i mały słoiczek owoców (taki po 4 msc).
Niema już białych plam na języku, ale takie strupy ... rany i jakaś ropa jej się zbiera między górnymi jedynkami .... nie wiem co to jest ....
Teraz jest już żywsza.
Bardzo się martwię, mam już tego dość, chciała bym jakąś widoczną poprawę.
Aaa i jeszcze dostała dziś gorączki.
A jak Marysia, udało Ci się jejj podać te pół litra płynu??
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Iwona jestem pewna ze pomoże
Zdrówka dla maluszków
Zdrówka dla maluszków
magda19lenka
MTM
Gosia wczoraj sporo zjadła jak na nią, dziś na razie zjadła tylko słoiczek owoców, traz śpi, ale chyba powoli mi dziecko zdrowieje
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Czytam co piszecie i kurde nie zwróciłam uwagi na to jak Miki stawia nóżki ale w środę mamy bioderka więc chyba wszystko mu sprawdzi tylko pytanko mam czy potrzebuję mieć skierowanie od lekarza bo nie pamiętam jak to jest
marlena021
Fanka BB :)
Kasiulka ja nie musiałąm miec skierowania
u nas jak się idzie na NFZ to trzeba mieć skierowanie, jak prywatnie to nie
Moonik gratulacje dla Tadzia, myślę, że teraz to już z górki ;] nie zdążysz się obejrzeć, a on już będzie stał na stole ;p
Moonik gratulacje dla Tadzia, myślę, że teraz to już z górki ;] nie zdążysz się obejrzeć, a on już będzie stał na stole ;p
Ostatnia edycja:
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
to było z 28 kwietnia a dzisiaj 8975::---(Martynka wczoraj 75cm i 9230:-)