Kuba wchodzi na kanapę, na moje łóżko i biega po nich jak po podłodze, nie mam już siły zamykam drzwi, ściągam, tłumaczę i nic, kiedyś tylko wchodził i schodził, a odkąd zaczął porządnie chodzić biega i próbuje skakać, wyciągnęłam mu szczebelki w łóżeczku żeby tam właził, ale się nie mieści za bardzo między szczeblami ;|
reklama
Ada też już wchodzi na kanapę. Przyłapałam ją ostatnio na tym, tak coś cicho się w pokoju zrobiło podczas gdy ja przygotowywałam obiad
Dziś rano spadła z łóżka - pierwszy raz mi się to zdarzyło. Na szczęście nic jej się nie stało, ale najadłam sie strachu bo nieopodal stała szklana ława
Dziś rano spadła z łóżka - pierwszy raz mi się to zdarzyło. Na szczęście nic jej się nie stało, ale najadłam sie strachu bo nieopodal stała szklana ława
marlena021
Fanka BB :)
Alan tez mi kiedys orła fiknął z tapczanu, ale na szczescie leżały na podłodze poduszki i trafił na nie. Nic sobie nie zrobił tylko miał wielkie oczy i pukał sobie nóżą o podłogę
magda19lenka
MTM
agniesia wg mnie to tez może byc kakao, odstaw tą kaszkę i obserwuj.
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Witam a u nas nadal walka z ospą a raczej z jej końcem bo nowe nie wychodzą ale stare dopiero zaczęły odpadać więc mamy następny tydzień w domku .Mam nadzieję że Miki też załapał daję mu czas do środy jak nie dostanie to lipa a wolała bym żeby przeszedł jako mały łobuz. Aha i sorki że się tu pochwalę ale Mikołaj zaczął sam chodzić troszkę mu to zajęło ale udało się .
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Kasiulka gratki dla Mikołaja a ospa wykluwa się chyba do 3 tygodni jak dobrze pamiętam,jak w tym czasie lub ciut wczesniej młody twój nie był np.na antybiotyku to pewnie złapał,mój syn jak chodził do przedszkola to w pierwszej grupie nie załapał bo był własnie po kuracji antybiotykowej ale na przyszły rok juz złapał
Matko, jak mnie tu dawno nie bylo... Pamięta mnie ktos jesszcze? :/
Za duzo czasu poswiecalam na komputer i jak przestalam, to sie lepiej poczulam. Poza tym teraz przy dziecku w ciagu dnia to nie ma szans, zeby usiasc i cos napisac, bo laptop to jest cos, na co mlody czyha
U nas młody idzie powoli z rozwojem - duzy jest, bo wazy 11 kg i ma79 cm dlugosci. Łazi przy meblach i czworakuje, do samodzielnego chodzenia rehabilitant ocenia jeszcze jakies 1,5 mca. zebow ma 12, jest okropnym zarłokiem Nie mówi, troche powtarza sylaby, ale z tym tak licho jest - i tak czeka nas logopeda, w sumie bylo do przewidzenia. Za to rozumie wszystko i to mnei niekiedy przeraza, bo juz pewnych słów nie mozna przy nim wymawiac, bo sie zacznie wymuszanie
A w ogóle to na grudzien mam termin drugiego porodu, tak wiec kochane marcóweczki, trzymajcie kciuki!!!
Za duzo czasu poswiecalam na komputer i jak przestalam, to sie lepiej poczulam. Poza tym teraz przy dziecku w ciagu dnia to nie ma szans, zeby usiasc i cos napisac, bo laptop to jest cos, na co mlody czyha
U nas młody idzie powoli z rozwojem - duzy jest, bo wazy 11 kg i ma79 cm dlugosci. Łazi przy meblach i czworakuje, do samodzielnego chodzenia rehabilitant ocenia jeszcze jakies 1,5 mca. zebow ma 12, jest okropnym zarłokiem Nie mówi, troche powtarza sylaby, ale z tym tak licho jest - i tak czeka nas logopeda, w sumie bylo do przewidzenia. Za to rozumie wszystko i to mnei niekiedy przeraza, bo juz pewnych słów nie mozna przy nim wymawiac, bo sie zacznie wymuszanie
A w ogóle to na grudzien mam termin drugiego porodu, tak wiec kochane marcóweczki, trzymajcie kciuki!!!
reklama
marlena021
Fanka BB :)
moonik gratuluje dzidzi :-)