reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Justyna - gratki dla Zu!! :-D u nas było tak samo - najpierw raczkował a potem sam zaczął siadać, w ogóle go nie sadzałam wcześniej, sam się nauczył :tak:

witam

mój syn Alan jak sie urodził warzył 4.020 kg i mierzył 58 cm
jak mial 6 miesiecy to warzył 12.070 kg mineły juz 2 miesiace teraz dokładnie nie wiem ile bo narazie do lekarza na sZczepienie nie idziemy

panadol jest laby na wysoka gopraczke...ja teraz juz jestem madra bo przerobilam to z oboma.....

ibufen albo nurofen dla maluchow i syyropek bo po czopkach to tylko kupa ladnie idzie....

na zmiane nalezy podawac syropy tzn....nurofen albo ibufen co 6-8h nie pamietam jak tam w ulotce jest a wmiedzy czasie mozna podawac panadol co 4h wazne zeby przestrzegac odstepow miedzy godzinkami

my dzisiaj byłyśmy na kontroli u pediatry, Zosia waży równe 9kg, mierzy 75cm, kawał kobitki z niej. Przez dwa miesiące przybyło jej 700g, i urosła 5cm, z waga jest na 75centylu zaś ze wzrostem 97

reklama
Do góry