reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Gratuluję ząbków i życzonka dla Martynki;)
Nasza Niki dalej nie raczkuje, ciągle buja się na 4 łapkach jak kot;) ale kilka razy udało jej się zrobić kroczek. Ale na tym koniec. Poza tym mamy nową umiejętność, Niki przykrywa się kocem i robi akuku:) świetnie to wygląda, hihi!! Postawiona przy czymś stoi ale sama jeszcze nie wstaje. Siedzi bardzo długo, nawet pól godziny potrafi siedzieć i się sama bawić. Ale to raczej nie często bo to taki żywioł, że szok;P
Ciekawe czy ten mój grubasek będzie wkońcu raczkować...no zobaczymy. Pozdrawiam i buziaki dla dzieciaczków:)

maniulka- gratuluję zębola :))

alcik - na pewno ruszy - to bujanie to tylko wstęp :))

a mój ostatnio przy zabawce najpierw wstaje na nogi a potem albo kuca albo klęka na jedno kolanko - super to wygląda :D

Iśku z tym klękaniem na jedno kolanko to rzeczywiście świetnie musi wyglądać:D No niby mówią, że takie bujanie to wstęp do raczkowania tylko, że Niki buja się tak już ponad miesiąc:)

Alcikk jeszcze troszke i mloda ruszy do przodu.

Iśku moj tez kleka na jednym kolanie.
a najfajnie wyglada jak staje na raczkach i na nogach (taki kocoi grzbiet) i naciska przyciski przy panelu od pchacza albo nim szura po podlodze.
Smiejemy sie ze jest leniwy bo rekami nie musi przebierac tylko nogami:-D

alcik - mój zanim ruszył to bujał się tak najpierw na czworakach i na czole, a potem ponad miesiąc z głową do góry :) cierpliwości :))
ewelcia - faktycznie musi to komicznie wyglądać :) mój koci grzbiet rzadko robi, ale ogólnie też woli nogami "pracować" :)

My na początku też myliśmy pupę płatkami kosmetycznymi i wodą gotowaną a tylko kupy zmywaliśmy chusteczkami a potem też wodą, ale teraz już chusteczkami robimy :)

Magdalenka no coś ty ja miała bym sie gniewać nieeeee:-D:-D:-D
a no faktycznie sprawdziłam i gonimy królewne Julianke :-)jedyneczkę już widze ale jeszcze sie nie przebiła ale wczoraj dwójeczka wyglądala tak samo a dzisiaj już jest przebita i nawet stukac nie trzeba było widac tak mocno jąwidac a wczoraj nie było na pewno,pannie w nocy rosną chyba:tak:
Jak maie fajnie z tym raczkowaniem mam nadzieje ze Marti ruszy tez na czworaka narazie świetnie i coraz lepiej jej idzie jazda na pupie,widzę ze jest mega szczęsliwa że sobie sama radzi i może broić :-D

reklama
Do góry