Justyna337
Fanka BB :)
Gosia ja raz na jeden raz odciągała mleko przez 3 dni... ale teraz sobnie myślę, że opracuję laktatorem wieczorem i rani i powinnam 50 - 60 ściągnąć. następnego dnia też tyle to będę miała na raz. dosypię kaszki czy czegoś i będzie git... a potem to juz rano powinnam ściągać te 70-100 na jeden posiłek... też muszę jakoś z tym glutenem popróbować ale może faktycznie z warzywkami jej dać?? nie wiem pomy ślę.
Ola - a może spróbuj dynię. Marchewka i jabłko mają bardzo mocny smak a dynia jest bardziej "nijaka" chociaz dla maluchów i ak wyraźna... ale bólu brzuiszka współczuję. ależ ta Twoja Jula uparta... może trzeba poczekac aż skończy te 6 miesięcy i dopiero wprowadzać coś innego?? czy juz wiesz że wracasz do pracy? Może ściągać i robić zapasy??
Ola - a może spróbuj dynię. Marchewka i jabłko mają bardzo mocny smak a dynia jest bardziej "nijaka" chociaz dla maluchów i ak wyraźna... ale bólu brzuiszka współczuję. ależ ta Twoja Jula uparta... może trzeba poczekac aż skończy te 6 miesięcy i dopiero wprowadzać coś innego?? czy juz wiesz że wracasz do pracy? Może ściągać i robić zapasy??