reklama
gabriellao0
Ja...
A. wczoraj dołączył do grona
'buzia się nie zamyka bo ciągle jem'
nosz nakarmić go nie szło, ciągle wył bo cięgle głodny! szok normalnie!!!
'buzia się nie zamyka bo ciągle jem'
nosz nakarmić go nie szło, ciągle wył bo cięgle głodny! szok normalnie!!!
gabriellao0
Ja...
A. nie jest fanem jogurtu
jadł dzis a raczej podjadał K.-jakoś nie bardzo mu szło
biszkopciki za to bardzo lubi
i miodzik!
ps. dajecie miód? niby po roku bo niby uczula, ale ja daję czasem troszku
jadł dzis a raczej podjadał K.-jakoś nie bardzo mu szło
biszkopciki za to bardzo lubi
i miodzik!
ps. dajecie miód? niby po roku bo niby uczula, ale ja daję czasem troszku
Ja też z uczulającymi czekam. No ale u nas trzeba. Truskawki myślę podać latem - takie z ogródka. Miód musi chyba dłużej poczekać. Z resztą ja w ogóle staram się słodkiego unikać, np. jabłka słodzę bananem. Cytrusów też na razie nie tykamy. Banany Ida dostaje, bo to nie cytrusy i nie uczulają.
elena przecież banan to nic takiego. dzieciaki od początku jedzą banany...
po jakim czasie może wysypać dziecko jak coś uczuli? bo wczoraj przypadkiem młody dostał maslo orzechowe :/ i teraz nie wiem czy po prostu jego to nie rusza czy jeszcze może go wysypać hehe
po jakim czasie może wysypać dziecko jak coś uczuli? bo wczoraj przypadkiem młody dostał maslo orzechowe :/ i teraz nie wiem czy po prostu jego to nie rusza czy jeszcze może go wysypać hehe
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
fajnie macie, ze Wasze maluchy tak chetnie pedza do jedzenia. Alicja to chetnie je tylko bulke z maslem
ser zolty ja tez daje na kanapeczki. twarozkiem pluje. serki homo albo jogurty nat. bardzo lubi pomieszane z owockami sloiczkowymi.
ser zolty ja tez daje na kanapeczki. twarozkiem pluje. serki homo albo jogurty nat. bardzo lubi pomieszane z owockami sloiczkowymi.
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Generalnie moje dziecko ma wielki apetyt, nie ma problemów z karmieniem, jedynie kolację zjada wyłącznie przy włączonej bajce - pocoyo po hiszpańsku, w innych wersjach nie podoba się. Te 10min dziennie tv chyba jej nie zaszkodzi...
u nas wszystkie posilki oprocz sniadan musza byc przy bajce - tylko "jak ukrasc ksiezyc"
Podziel się: