Na moje oko tak...Ale Lolo nie miał alergii..Fifi też nie reaguje na mleko i jogurty..Także tak do końca pewna nie jestem...Ale naprawde mało dzieci ma uczulenie na nabiał...Ze wszytkich tłumów dzieci w okolicy tylko siostrzeniec męża miał.bodzinka ja mleko piję, ser i twaróg jem normalnie. Myślisz,że jakby oliwka miała alergię to już by wyszło?
reklama
Tfu tfu! Odpukać! Chyba mam pancerne dziecko, bo ani nabiał, ani czekolada ani nawet cytrusy go nie ruszają więc szczęśliwa jestem i właśnie kończę grejfruta
no to gratuluję ;-)
ewwe
Fanka BB :)
Tfu tfu! Odpukać! Chyba mam pancerne dziecko, bo ani nabiał, ani czekolada ani nawet cytrusy go nie ruszają więc szczęśliwa jestem i właśnie kończę grejfruta
no to super
mój właśnie stęka i mu zaraz oczy wyjdą - i kupy zrobić nie może bo mama zjadła na śniadanie bułkę z szynką konserwową.... nie wiem, jak tak dalej pójdzie to chyba się będę musiała przerzućić na samą wodę ://
no to super
mój właśnie stęka i mu zaraz oczy wyjdą - i kupy zrobić nie może bo mama zjadła na śniadanie bułkę z szynką konserwową.... nie wiem, jak tak dalej pójdzie to chyba się będę musiała przerzućić na samą wodę ://
skąd ja to znam...ehhh nie ma sprawiedliwości...
T
Tunia85
Gość
ewwe szynkę najlepiej drobiową z indyka, konserwy nie!!
ja Wiolci na maila wysłałam tabelkę z produktami które można jeść a których unikać, jeśli chcecie to na priv podać mi maile i roześlę Wam to...
nie chcę być jakąs wyrocznią, bo na pewno większe doświadczenie mają doświadczone mamy, ale kwestia żywienia i kolek i alergii to sprawa bardzo indywidualna, jedno dziecko się uczuli drugie nie
ja Wiolci na maila wysłałam tabelkę z produktami które można jeść a których unikać, jeśli chcecie to na priv podać mi maile i roześlę Wam to...
nie chcę być jakąs wyrocznią, bo na pewno większe doświadczenie mają doświadczone mamy, ale kwestia żywienia i kolek i alergii to sprawa bardzo indywidualna, jedno dziecko się uczuli drugie nie
ewwe
Fanka BB :)
plantex powiadasz..... spróbuję - chętnie
nawet jakby woda z kałuży miała pomóc - to bym ją wypiła...
...jakaś desperacja przeze mnie przemawia hehe
a herbatka z kopru włoskiego nie przenika do pokarmu? mąż mi kupił i póki co tym się katuję
Tunia, kurde, to mnie się wydawało że konserwową można, i tak jem ją ąz do znudzenia od porodu heheh
nawet jakby woda z kałuży miała pomóc - to bym ją wypiła...
...jakaś desperacja przeze mnie przemawia hehe
a herbatka z kopru włoskiego nie przenika do pokarmu? mąż mi kupił i póki co tym się katuję
Tunia, kurde, to mnie się wydawało że konserwową można, i tak jem ją ąz do znudzenia od porodu heheh
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ewwe - taka szyneczka bez konserwantow na pewno lepsza. a juz najlepsze, to wrzucic kawalek szynki czy schabu do piekranika i potem jesc do chlebka. roboty przy tym niewiele, a o wiele zdrowsze
a co do nabialu, to moim zdaniem mozna jesc do woli i dopiero jakby pokazaly sie takie zmiany atopowe, to trzeba skonsultowac z lekarzem.
a co do nabialu, to moim zdaniem mozna jesc do woli i dopiero jakby pokazaly sie takie zmiany atopowe, to trzeba skonsultowac z lekarzem.
Podziel się: