reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu ;)

Bywa, że ja najpierw karmię mlekiem, żeby mógł normalnie zjeść coś, bo tak to wyma****e rękoma i płacze. U nas mleko number łan.

reklama
Bywa, że ja najpierw karmię mlekiem, żeby mógł normalnie zjeść coś, bo tak to wyma****e rękoma i płacze. U nas mleko number łan.

ja wlasnie dzis tak mialam, byl glodny i zly i musialam mu podac mleko bo darl sie jak podawalam warzywa. Wypil troche i moglam mu podac warzywa, zjadl ale znow sie wkurzal i mu dalam do konca mleko :)

ile można trzymać zamrożone warzywa? wróce na chwilkę do tematu glutenu a dokładnie chodzi mi o ciasteczka z hippa jak je podawać i w jakich ilościach

Kasiarem, kruszysz jedno, dwa do mleka albo soczku. Te ciasteczka :-)
U nas wczoraj była kszka z dodatkiem sliwek i musiała zostac dopita cycem i to tak porzadnie a i tak była pobudka na amu ;-) On wsio musi cycem popic. Choc wiecie jak jest mega głodny i poczuje ły zeczke to już oki od paru dni. Zajarzył, że na niej dobre rzeczy. Chyba, ze mu nie smakuje ;-) Choc on dostaje ok. pol sloiczka i kaszke i tyle..Od dzis jeszcze owoc mu wprowadze..

A moja jedna piers jest wieksza od drugiej:-(Przez te zapalenie co mialam zaraz po porodzie odbilo sie na zawartosci:-(Mam nadzieje ze jak przestane karmic to beda jednakowe.Chyba ze nie:szok:

Jak nie to będziesz miała pretekst, żeby kupować po dwa staniki na raz - jeden dla jednego cycka, drugi dla drugiego ;)

reklama
Do góry