reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Nie martw sie u nas tez cyc robi furore choc sie wczp\oraj przeprosil z zupka ;-)
ano obłowiłabys się, moze zacznij????
Fifi mi wczoraj zasnal na kolanach w trakcie spozywania kaszki hi hi hi hi
Hehe mój tez zasnął na kolanach podczas karmienia wieczornego,wypił tylko 50ml taki zmęczony był heheheh
Ale mój je łyżeczka ;-) i z tąłyżaczką w paszczy na siedzaco!!! He he heHehe mój tez zasnął na kolanach podczas karmienia wieczornego,wypił tylko 50ml taki zmęczony był heheheh
U
użytkowniczka r
Gość
Ale mój je łyżeczka ;-) i z tąłyżaczką w paszczy na siedzaco!!! He he he
Mały agencik ehhehehhehe
Elena
Grudniówka 2010
Szkoda, że na żywca tego niw widziałam.
Ja dziś dałam dla swojego te chrupki kukurydziane. Ale się skrzywił. Nie chciał, więc sama zjadłam, ale z 10 minut temu dałam znowu i zjadł z połowę. Brudne ma uszy, nos, oczy, twarz, ręce i nogi. Fajny filmik wyszedł, ale go nie wstawię.
Ja dziś dałam dla swojego te chrupki kukurydziane. Ale się skrzywił. Nie chciał, więc sama zjadłam, ale z 10 minut temu dałam znowu i zjadł z połowę. Brudne ma uszy, nos, oczy, twarz, ręce i nogi. Fajny filmik wyszedł, ale go nie wstawię.
Szkoda, że na żywca tego niw widziałam.
Szkoda bo z checia bym poogladala jak wcina chrupa
reklama
Podziel się: