reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu ;)

Ja dzisiaj kupiłam z HIPPa dynia z indykiem i banany z Gerbera. Ale najpierw podam kaszkę mannę. Mamy jeszcze w zapasie gruszki i jabłka z brzoskwinią i w końcu muszę to wypróbować.
Czy podczas ekspozycji na gluten mogę podać nowy produkt po kilku dniach od podania???

reklama
z tymi cycochami mam tak samo z jedej strony wypływa ze stanika a drugiej płasko ale coś mi sie wydaje ze tak zostanie

a co z tymi mrożonkami?

słuchajcie to jak z tymi jogurtami podawał ktoś -dzisiaj kupiłam bobovity w Biedrace w 4-paku za 4,99 - po 6 miesiącu, ale nie wiem czy one są robione na mleku modyfikowanym czy krowim. Napisane że póki zamknięte nie muszą stać w lodówce. Nie wiem jutro może spróbuję podać z 2 łyżeczki zobaczymy jak będzie

Sun mi lekarz dal rozpiske na ktorej jest napisane ze produkty mleczne jak jogurty, sery to po 5 mies.

Nie, no tak, ale czy w razie co zajarze, że nie toleruje glutenu.
Przez trzy dni do jabłka i marchewki dodawałam kartofel, czy dalej podawać, czy odstawić i obserwować???

Mój Igor jest pancernym wszystkożercą :) Wczoraj już nie miałam pomysłu co mu dać na podwieczorek, to zmiksowałam dwie truskawki z ćwiartką jabłka, dolałam trochę wody, zagęściłam mąką ziemniaczaną i dałam mu taki kisiel - kwaśne jak cholera, ale wcinał :)

reklama
Do góry