reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
A ja słyszałam, że każde mleko jest tak samo wartościowe tylko dziecko jedne przybiera szybciej, a inne wolniej-sprawa indywidualna.
tez mi tak pediatra mowila. wszystko zalezy od dziecka, a nie od mleka.
kasiarem1
Fanka BB :)
tyle sie napisałam i zjadło tak więc w skrócie
nie wiem czy mam kryzys laktacyjny czy przyczyna jest inna ale niunia strasznie krzyczy przy karmieniu, wypluwa sutek krzyczy potem go łapie pomyta i wypluwa i tak karmimy z jednej i z drugiej piersi w między czasie uspokajam ją bo wrzeszczy potem poje trochę więcej i znów krzyczy aż w końcu zasypia ale wiem ze się nie najada bo budzi sie w nocy,a wtedy nie mamy takiego problemu zjada i spi dalej
kryzys też chyba przechodze bo wkładki suche,mleko nie tryska ogólnie dół :-( czy miałyscie taki przypadek POMÓŻCIE
nie wiem czy mam kryzys laktacyjny czy przyczyna jest inna ale niunia strasznie krzyczy przy karmieniu, wypluwa sutek krzyczy potem go łapie pomyta i wypluwa i tak karmimy z jednej i z drugiej piersi w między czasie uspokajam ją bo wrzeszczy potem poje trochę więcej i znów krzyczy aż w końcu zasypia ale wiem ze się nie najada bo budzi sie w nocy,a wtedy nie mamy takiego problemu zjada i spi dalej
kryzys też chyba przechodze bo wkładki suche,mleko nie tryska ogólnie dół :-( czy miałyscie taki przypadek POMÓŻCIE
Tez tak mam ale te krzyki przy karmieniu to nic innego jak kolkiA ja juz wkladek od dawna nie nosze bo mleczko sie unormowaloA jak twoja ksiezniczka ladnie przybiera to nic sie nie martw;-)
Pocieszcie mnie - czy jest jeszcze ktoś, kto nosi wkładki laktacyjne oprócz mnie? Zaczęłam już wątpić, czy kiedykolwiek unormuje mi się laktacja na tyle, żeby z nich zrezygnować. Jak będziecie zakładać ten sklep z mlekiem, to ja mogę być stałym dostawcą Podobno ostatnio instytucja mamki jest znowu popularna - może to byłby pomysł na binzes
krolcia
Fanka BB :)
Od kilku dni mam to samo wrażenie, że przechodzę jakiś kolejny kryzys. Jak widzę, że młody bardzo się denerwuje po jedzeniu(ewidentnie domaga się jeszcze) to podaję 1 raz na dobę butlę w najbardziej krytycznym momencie. Najczęściej jest to późne popołudnie, lub jeśli więcej pobudek jest w nocy to rano.
ewa ja też cały czas noszę wkładki laktacyjne. Czasem są bardzo mokre i zmieniam dosłownie co godzinę, a czasem mniej, ale zawsze się przydają.
Takie szarpanie się z cycuchem Oliwka też przechodziła i mi się wydaję, że to niekoniecznie kolki (chociaż też). Pocieszę Cię, że samo przeszło.
Takie szarpanie się z cycuchem Oliwka też przechodziła i mi się wydaję, że to niekoniecznie kolki (chociaż też). Pocieszę Cię, że samo przeszło.
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Pocieszcie mnie - czy jest jeszcze ktoś, kto nosi wkładki laktacyjne oprócz mnie? Zaczęłam już wątpić, czy kiedykolwiek unormuje mi się laktacja na tyle, żeby z nich zrezygnować. Jak będziecie zakładać ten sklep z mlekiem, to ja mogę być stałym dostawcą Podobno ostatnio instytucja mamki jest znowu popularna - może to byłby pomysł na binzes
Ewa pocieszam cie, ja nadal nosze
Podziel się: