reklama
Orzech
Fanka BB :)
u nas Anula nauczyla sie w tempie piorunujacym jesc sama lyzeczka w listopadzie - bo inaczej bylaby za wolna przy innach dzieciach a ona bardzo lubi jesc i ciezko byloby jej przezyc, ze inne zjadaja juz II talerz a ona maczy sie z pierwszym;-) (zart oczywiscie)
teraz calkiem zadkich zupek nie je ale jogurt je sama lyzeczka, kaszka na wieczor ja karmie bo chce zeby bylo szybko i po psrawie;-) na widelec rzeczy typu kliseczki i pierogi tez nabija sama. ale i tak najbardziej podoba mi sie jak pije ze swojej filizanki ( kubeczka) i odstawia go potem na podkladke
teraz calkiem zadkich zupek nie je ale jogurt je sama lyzeczka, kaszka na wieczor ja karmie bo chce zeby bylo szybko i po psrawie;-) na widelec rzeczy typu kliseczki i pierogi tez nabija sama. ale i tak najbardziej podoba mi sie jak pije ze swojej filizanki ( kubeczka) i odstawia go potem na podkladke
tusiekn
Fanka BB :)
Nati jak widzi butelke z woda to musi ja dostac, zawsze mam jakas pusta i nalewam mu troche wody, pije z wilekim zapale. Kubek natomiast chce odkrecac i pic normalnie, wiec pije ladnie rowniez z filizanki lub duzego kubka. A czy Wasze dzieci umieja pic przez slomke? Nati ja gryzie
reklama