reklama
Doxa
Fanka BB :)
U nas samodzielne jedzenie jest już na całego. Wszystko co dało się zjeść widelcem, to Oli od dawna jadł sam. A od niedawna doszło to co je się łyżeczką! I muszę powiedzieć, że naprawdę niewiele mu spada po drodze! Jedynie przy jedzeniu rosołu mu pomagam, tzn. je na 2 ręce, na przemian: jedna mała łyżeczka Olinka, jedna duża od mamy, 1 mała Olina ..., a i to się zastanawiam, czy on potrzebuje mojej pomocy ;-)
no coż, Oliwier ponownie pokazał,że jest najstarszym " październikowym" maluchem GRATULACJE OLINKU!!!
A u nas Niania narzekała,że Nadia nie daje jej sie nakarmić, wyrywa widelec i woła ja! No cóż, przecież mówiłam jej,żeby sama jadła;-)
A u nas Niania narzekała,że Nadia nie daje jej sie nakarmić, wyrywa widelec i woła ja! No cóż, przecież mówiłam jej,żeby sama jadła;-)
Teddy
Październikowa mać
brawa dla Olinka... :-)
ja nie ryzykuje podania zupki do samodzelnego jedzenia (choc lyche dostaje do lapki), bo moje dziecko jest niezmiernie zainteresowane spodnia strona talerza tudziez innej miski... ;-)
o ile wywali mi na blat cos stalego, to nie ma bolu, ale z zupka jeszcze poczekamy... :-)
ja nie ryzykuje podania zupki do samodzelnego jedzenia (choc lyche dostaje do lapki), bo moje dziecko jest niezmiernie zainteresowane spodnia strona talerza tudziez innej miski... ;-)
o ile wywali mi na blat cos stalego, to nie ma bolu, ale z zupka jeszcze poczekamy... :-)
mała26
Październikowa mama 2005
ach ten Olinek! pięknie! :-)
u nas tak jak u Prezesa. Stałe posiłki Zuźka wcina sama, a nad zupką musimy jescze popracować, razem!
wczoraj dorwała się do klusków, które oczywiście były wszędzie! na rajstopkach, bluzeczce, włosach, podłodze, szafkach w kuchni, nawet w opiekaczu!
u nas tak jak u Prezesa. Stałe posiłki Zuźka wcina sama, a nad zupką musimy jescze popracować, razem!
wczoraj dorwała się do klusków, które oczywiście były wszędzie! na rajstopkach, bluzeczce, włosach, podłodze, szafkach w kuchni, nawet w opiekaczu!
reklama