reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

Ida sprobuj, ja ominelam w ogole 2 i po 1 kupilam od razu 3 a powodem bylo to, ze mala wkurzyla sie kiedys, ze z 1 wogole nie plynelo a ona byla taaaka glodna ;) wtedy zostal z nia WOjtek i mieli niezlego stresa ;) z 3 pije swietnie chociaz nie czesto.

reklama
Jaś zupełnie nie toleruje Aventu. Nuk, proszę bardzo. W Nuku pierwsze smoczki są aż do pół roku. Po 6 miesiącach zmiana, w Avencie zmieniłam na większy, bo myślałam że może to jest przyczyną (słabo leci) ale nie. Coś nie tak z tą butelką. Acha Teddy, Jas bardzo lubi tę butelkę, którą kupiłyśmy w Mother care.
Naprawdę fajna i sam trzyma :)

my jeszcze nie probowalismy tej butli, bo zastanawiam sie do czego ja wziac... chyba bedzie do soczkow i herbatek... :)

ale juz daaawno przeszlismy na Nuka 2... a Prezes by najchetniej jadl wszystko z tego smoka do papek, z taka dziura srednicy milimetra...
i on tez tylko Nuki... najchetniej First Choice...
ani Avent, ani Nuby mu nie podchodza... nie umie tego zlapac, bo on preferuje...hmmm.... "glebokie gardlo"

Wiecie, przypomniało mi się, że najwyższa pora wymienić smoczek na 3 :-) zapomniałam, bo Tymek dawno już nie korzystał z butelki :-)

To butla do soczków i herbatki to się nie nadaje. Raczej kaszka, zupka, coś gestszego. Za mocno leci.
Jaś też tylko i wyłącznie NUK.

a no zauwazylam wlasnie...
wiec bedzie do kaszki, ale dopiero ja bedzie ja dostawal na deserek, bo teraz dostaje przed snem, a nie chce zeby sie rozprasza kiedy przykomarza... ;)

malgosia_76 pisze:
mam na mysli mleko, ofkors!
to nie ten wątek,  zaraz Doxa wpadnie i zrobi porządek 
pc_user03.gif

napisz we właściwym

wiem, ze chodzi o mleko... przeciez nie o rozmiar... ;)

jeszcze nie... mam jeszcze pol puszki 1, i wlasnie od dzis jeden posilek bedzie z 2...
musze przyznac, ze mi sie idealnie wstrzelilas z tym pytaniem w czasie... :)

reklama
Do góry