reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

no właśnie małgosiu z tobą chciałam o tym karmieniu porozmawiać, bo wiem, ze udalo ci sie odbudować laktację na prawidłowym poziomie.. czy mogę do ciebie zadzwonić? nie będe ci przeszkadzała?? bo już nie wiem co robić :( :(

reklama
Doxa pisze:
justyn pisze:
Staś też ulewał sporo, był to objaw nietolerancji pokarmowej na mleko i jego przetwory, po odstawieniu przeze mnie produktów mlecznych po 4 dniach ulewanie zmalało znacząco

???? Pierwszy raz słyszę taką teorię! Może powinnam spróbować odstawić mleko i nabiał, jejku tylko u mnie to podstawa jadłospisu! Tylu lekarzy oglądało mojego Olego i ani jeden nie powiedział, że to może być jakakolwiek nietolerancja!!

Doxa, u mnie też to była podstawa codziennego jedzenia. Teraz już nic mi nie zostało. :) Nie cierpię mięsa i wędlin. Poważnie mam problem z jedzeniem, dlatego baaardzo mało jem a ostatnio śniadanie po południu. Tylko że może to się zakończyć problemami z laktacją. Przecież z czegoś to mleko musi się produkować. Nie bardzo mam pomysły co mogłabym jeść żeby mi smakowało.

a moje dziecie, na 4 dni przed ukonczeniem 3 m-cy wlasnie zaczelo ulewac... :p

zeby jeszcze duzo jadl ilosciowo... ale on jedwo setke zmeczy i mu wyplywa...
tak jakby nie wszystko polykal...

to nie tak zle... moj mały odrywa sie od cycka po kilku minutach i leci mu "twarożek"... w sam raz na sernik ;D ;D

hmmm z tym nabiałem to u nas się chyba sprawdza -ale nie na pewno, odkąd lekarka podejrzewała skazę odstawiłam nabiał i przestałam pić ulubione mleczko , 3 dni temu wypiłam dużą szklankę bo już miałam taką ochotę i Natka od wczoraj ulewa :(

reklama
Niki ważyła 5200 13 grudnia, przy cycku się miota popołudniami moja teoria to łykanie powietrza bo w nocy je spokojnie. Miśka nie ulewa ale wypróżnia się co 3 dni :-[ i ten śluz

Do góry