reklama
duralex twoja mała też popołudiu marudzi? mój się naje i jest wesoły, troche przyśnie, budzi się i chce jeśc i wtedy marudzi... kompletnie nieliniowe zachowanie
a wczoraj wyprowadził z równowagi nawet mojego męża... wiemy, że dziecko nie marudzi, żeby nam na złość robić, ale próbujemy wszystkiego i jak on nadal marudzi to czasem szlag zaczyna trafiać
a wczoraj wyprowadził z równowagi nawet mojego męża... wiemy, że dziecko nie marudzi, żeby nam na złość robić, ale próbujemy wszystkiego i jak on nadal marudzi to czasem szlag zaczyna trafiać
mój nie tyle ryczy co się nerwi
trochę mnie to martwi a trochę drazni... co gorsza coraz później zasypia i godzinami bawi się z nami w ulubioną zabawę ja wypluwam smoczka ty mi go dajesz a ja znów wypluwam, a jak mi nie dasz to będę RYCZAŁ (pisałam już o niej w wątku jak zabawiać nasze pociechy )
trochę mnie to martwi a trochę drazni... co gorsza coraz później zasypia i godzinami bawi się z nami w ulubioną zabawę ja wypluwam smoczka ty mi go dajesz a ja znów wypluwam, a jak mi nie dasz to będę RYCZAŁ (pisałam już o niej w wątku jak zabawiać nasze pociechy )
Moje kochanie również pije 5min później płacze przy cycu denerwuje sie co ciekawe jak mu daje smoka to ssie jak zwariowany wiec dzisiaj dałam mu smoczka i szybko zamieniałam go na cyca i nawet ssał czy w tym szaleństwie jest metoda??? :
Zazdroszczę wam....moja córka jak nie śpi, to chce jeść co godzinę lub dwie, licząc od rozpoczęcia ostatniego karmienia...Też liczycie te przerwy od początku karmienia czy od zakończenia? Co zrobić żeby wydłużyć te przerwy??? HELP!!! :-[
Gabrysia ma 7 tygodni i 2 dni..
Gabrysia ma 7 tygodni i 2 dni..
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Martulka-odwieczny problem, która każda z nas miała :-) Pozostaje chyba tylko zabawianie dzieciaka. Ja liczę od końca i przerwy są mniej więcej 2-4 godzinne, a nocą nawet dłużej. Ostatnimi czasy niestety przerwy są 2 godzinne bo mój synek wcina całe dłonie i nie zważa na to, że próbuję go na wszystkie spososoby zabawiać. Głód jest silniejszy, więc go karmię !!!