reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

Tusiekn - ja Natalce dałam wczoraj zwykłe mleko z kartonu, ale wypiła łyk i to było na tyle., Jeszcze się nei przekonała.
A co do smietany to ja dodaję taką zwykłą, jadła z pierogami ruskimi, ale niechętnie.

reklama
Teddy no popatrz, z serkiem topionym zjada, a z białym już nie chce! Wybredne stworzenie ;-)

Tusiekn Oli czasem dostaje dodatek śmietanowy w zupce, sałatce itp. Mleka zwykłego jeszcze nie dawałam.

MOje dziecko rąbnęło mi chińszczyznę... głownie w sprawie ryżu. Zniechęciła się gdy trafiła na kawałek mięsa w dużej ilości sosu sojowego i przypraw. a ja jej takio dobry obiad ugotowałam ;-)

Właśnie rozmawiałam z koleżanką, która dzisiaj będzie dawała swojemu 4-miesięcznemu synkowi poraz pierwszy marchewkę ze słoiczka ... o rany, kiedy to było?? ;-)
Ale muszę przyznać, że miłe wspomnienia przywołała ta rozmowa :-)

Oj Doxa zgadza sie. Ja to nawet wiem kiedy podalam pierwszy kes na lyzeczce Tuskowi, kiedy pierwszy soczek itp. bo prowadze sobie taki pamietnik z zycia Tuska:-)

Moze banalne pytanie, ale czy Wasze dzieci jedza nowalijki? Ja Tuskowi udzielam nawet pomidorow i ogorkow bo by go wysypalo.

reklama
Do góry