reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Tusiek tez nie lubi wody. Z kubeczka tez nie chce pic, tzn. pije po lyczku i nieraz sie krztusi. Mam 5 kubkow niekapkow i zaden mu nie podchodzi, ponoc najlepszy mial byc Avent ale jak tylko dam mu do picia to wszystko wyleje. Sa w ogole takie kupki zeby sie z nich nie lalo poki nie pociagnie picia? Wasze dzieci juz pija z kubkow i jakie macie?
tusiekn
Fanka BB :)
To ustniki roznia sie czyms? Zielnony jest szybszy czy co? Wstydz sie przyznac, ale nie wiedzialam o tym Chcialam sie spytac cos z innej beczki, chociaz ten watek moze tego nie dotyczy. Otoz w kupce Tusia zauwazylam dzisiaj sluz, nie wiem czy to sa smarki ktore polyka, wyglada jak troche rozciagniete bialko surowe. Troche sie martwie, czy tak wyglada sluz objawiajacy cos zlego, jesli tak co to oznacza, jakie badania trzega zrobic. Do lekarza wybieramy sie dopiero po roczku. Podpowiedzcie mi cos kochane kobietki
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Te ustniki różnią się twardością, biały jest bardziej miękki, dlatego zalecany dla młodszych dzieci. ten zielony jest od 6 miesiąca, ja zmieniłam Natalce ustniki bo biały gryzła, zielony też czasem ugryzie, ale nie bawi się nim tak jak białym.
Śluz czasem się zdarza, nawet przy ząbkowaniu. Obserwuj czy dłuzej sie będzie utrzymywał.
Śluz czasem się zdarza, nawet przy ząbkowaniu. Obserwuj czy dłuzej sie będzie utrzymywał.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
nie słyszałam, że jak zmarznie :-)
czasem jak coś zje, czasem jak jest dziecko jest przeziębione, róznie, czasem to alergia, poszukaj w necie. Natalce parę razy sie zdarzyło, jak była młodsza i ja się objadłam jakiś cieżkostarwnych rzeczy, przy ząbkowaniu miała, ale nigdy jakiś mocny ani cuchnący.
czasem jak coś zje, czasem jak jest dziecko jest przeziębione, róznie, czasem to alergia, poszukaj w necie. Natalce parę razy sie zdarzyło, jak była młodsza i ja się objadłam jakiś cieżkostarwnych rzeczy, przy ząbkowaniu miała, ale nigdy jakiś mocny ani cuchnący.