reklama
Teddy
Październikowa mać
tez probowalam spod pachy... ale Krasnal nie lubi lezec na boku... sam odwraca sie na plecy... ogolnie mu pasuje pod pacha, ale sam sie uklada jak chce...
moze dlatego lubi tak lezec, ze na ogol karmimy sie na lezaco, a wtedy tez lezy na plecach... kiedy go biore na bok, to wyje, kopie i sztywnieje... a jak sie zrobi sztywny, to i tak laduje na plecach...
moze dlatego lubi tak lezec, ze na ogol karmimy sie na lezaco, a wtedy tez lezy na plecach... kiedy go biore na bok, to wyje, kopie i sztywnieje... a jak sie zrobi sztywny, to i tak laduje na plecach...
Niestety Doxa to kiepski sposób Probowalismy. Obcieta nakładka jest srednio miekka i drazni.( Avent) A poza tym jezyk ucieka wlasnie w ta ucieta dziure. Trzeba niestety gwałtem Moj Maciek coraz ładniej ssie łysą piers, ale nakładki niestety sa w codziennym uzytku.Czasami jest mi to na reke, bo piersi nie bolą ;DDoxa pisze:Efuniu ponoć (nie wiem bo ja nigdy nie stosowałam kapturków) dobrą metodą jest stopniowe ścinanie kapturków, aż w końcu zostanie sama pierś
Efunia pisze teoretycznie 20%. Moj Maciek tez przybiera na wadze. Wyczytałam to w m.in ksiazce "Warto karmić piersią". Ale ja ksiazki , madre ksiazki coraz czesciej omijam szerokim łukiem. Mozna nabawic sie nerwicy. W kazdej jest cos innego, a czasami nawet rzeczy sprzeczne. Metodą prob i błedow ucze sie sama i korzystam z rad mądrych kolezanek
Vertigo
Październikowa Mama 2005
u nas kapturki w ogole sie nie sprawdzily na klopoty z przystawianiem (a byly ogromne!) pomogl laktator elektryczny nuk. a avent to sie do niczego nie nadaje (co ciekawe, w szpitalu znalazlo sie wiecej babeczek, ktore nie dawaly sobie z nim rady)! efekt taki, ze mamy dwa laktatory : ale avent juz wystawiony na allegro! ;D
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Wczoraj zrobilam test i Tosia nie byla budzona. Zjadla 7razy i zrobila 5 kupek. Moze mniej regularnie niz ksiazka pisze, ale uwazam, ze jest w porzadku i budzic kobiety nie bede! A, no i odeszly nam problemy z zasypianiem przez godzine - je, odbija i zasypia.
reklama