reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

Tymi ja daje tylko to co chce aby jadl jak bedzie wiekszy....... moglabym zrobic Almette domowe takie jak mowi Patka ale ja innego serka nie lubie, wiec bym zaraz wyrzucila....ja ogolnie nie lubie nabialu i tylko ze wzgledu na Alana mam co nieco....wczoraj kupilam jogurt naturalny, Alan zjadl ciutke i reszta poszla do smietnika - efekt taki ze wiecej tego nie kupie :(

reklama
Brzoskwinia to jak najbardziej ok ;D

Shady, już zrobiłam to niby almette pycha - część z papryką, część z koperkiem. smak na pewno inny, ale ja też muszę zmodyfikować naszą domową kuchnię. Łatwiej będzie. Nie będę musiała kombinować później obiad dla nas, obiad dla młodego. Ale małych grzeszków nie wykluczam (naszych, rzecz jasna ;)). Uwielbiam frytki, chociaż zbyt zdrowe nie są ;)

wczesniej niechcialam dawac malej takich owocow bo byly one sprowadzane z zagranicy a dzis kupilam na targu jedna na probe

a tak wogole to niewiem jakie owoce moge jej dac mozecie poradzic

Aluniu, ja daję ze swiezych maliny, arbuza, brzoskwinie własnie, morele. Natalia nie lubi swiezych jabłek ani bananów, wiec te je słoiczkowe. Lekarka nam mówiła, ze kiwi jest super dla dzieci.

I borówki amerykańskie Natalia zajada i czeresnie tez.

nie mam pojecia, ale wielokrotnie spotkalam sie z tym, ze dzieci (nie tylko niemowleta) nie powinny jesc awokado i zadnych wyciagow z kaktusa...

reklama
shady pisze:
..wczoraj kupilam jogurt naturalny, Alan zjadl ciutke i reszta poszla do smietnika - efekt taki ze wiecej tego nie kupie :(

Shady trzeba było jakiś owoc dodać... truskawkę, maliny, jagody, banan, brzoskwinie - cokolwiek co normalnie dajesz . Gwarantuje, że Alan by zjadł.. Ja tak często Kamie robię.

Do góry