reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

a Iga nagle zaczęła pluć mało-rozdrobnionym pokarmem. Właściwie to sobie wyjmuje go z buzi. Chyba trzeba przeczekać. Może po urlopie przyzwyczaiła się do ciapek że nie musi dziamać tylko łyka.
Z żółtkiem tak samo, dziś akurat jedliśmy więc i Idze się dostało. :)

reklama
Krystian dostaje raz w tygoniu cale zoltko do zupki... na ogol w niedziele, ale jak zapomne to w poniedzialek... ;)

ja staram się dawać żółtko Niuśce dwa razy w tygodniu ugotowane na miękko, przegryzane bułeczką z ciutkiem masełka. Dobranoc dziewczyny.....

O żółtku to i ja raczej nie pamiętam :-[ Kama jadła je może 2-3 razy.. ale dobrze że mi przypomniałyście, walnę wielką kartkę na lodówkę to może będę pamiętać.

Czytam, że tak dzieciaki lubią banany... u nas banan nadaję się tylko do wsmarowywania w dywan ::) Kama to jak Natalka Magduśka - nie przepada za bananami.

Laurka je w zasadzie wszystko a jak przynoszę posiłek na stół, to az się trzęsie!!

SZOK! Wszystko jej smakuje a zupkami ze słoiczka juz nie daje się oszukać - woli coś bardziej dosmakowanego i DOMOWEJ ROBOTY!!

Uwielbia serki do smarowania - ostanio nie mogłam jej wyrwać serka Bonjour i jadła go łyżeczka aż sie jej uszy trzęsły! ;D ;D

Malinowa bobovita również nie wchodzi, kaszi to jedyne jedzenie, które Natalia odpycha na łyżeczce i wywala.

No właśnie nie wiem, kompletnie yego nie rozumiem. Skład jest ten sam, zapach kompletnie inny.
Tak ogólnie to mnie słoiczkowa smakuje, a te z torebki moim zdaniem są wyjątkowo paskudne w smaku, więc nawet się nie dziwię, że Natalia ich nie chce..

reklama
Magduś a może sama dopraw do smaku tę z torebki, dodaj owocków, albo soczku, albo owocków ze słoiczka, które lubi Natalka ... Smak słikowej kaszki znasz, to popróbuj podobną zrobić z torebkowej ;)

Do góry