reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
anetka a moze daj Kubusiowi chlebki ryzowenie da sie ich rozciaprac jedynie sie pokrusza no i nie powinien sie zadlawic bo duzych kawalkow nie da sie ugryzc bo tez sie kruszy przy gryzieniuEmilka zjada caly od razu w tempie blyskawicznym
szmina
mamusia Emilki i Filipka
aneta wlasnie o te....mysle ze Kubus nie oprze sie tez paluszkommoze i nie zdrowe bo solone ale mozna te z sezamem albo tylko kilka na smaczekEmilka wcina jak dzikimosiol no i jak widzi czipsy to tez jezorek do samego pasamusimy chowac i z dolnej polki przenioslam na wyzsza bo tak gryzie torebke az otworzy spryciula jednaeee to chyba nie ten watek ok juz mykam stad
Monika K-W
Fan(ka)
Kasirko ja jeszcze karmie piersia ale to juz ostatnie dni, bo 7 maja biore prochy i koniec cyckowania:-tak:
Anetko ja Ali daje taki chlebek chrupki Wasa moze i Kubusiowi posmakuje
Anetko ja Ali daje taki chlebek chrupki Wasa moze i Kubusiowi posmakuje
szmina
mamusia Emilki i Filipka
aneta :----(no to juz nie wiem co doradzicdelikatny ma przelyk ten twoj synus moze kawioru mu trzeba hehe a nie chlopskiego jadla ;-):-)a chlebus wasa tez chrupiemysmakuje
Buhahahahahaha......w mojej kuchni znajdzie sie wszystko....i chlebek wasa i czarny kawior.......to moze jutro zapodam mu kanapeczke ;-)
Ale powiem szczerze......wydaje mi sie ze ten ryzowy wchodzil lepiej niz sucharek....pawik byl minimalny no i tylko jeden
Ale powiem szczerze......wydaje mi sie ze ten ryzowy wchodzil lepiej niz sucharek....pawik byl minimalny no i tylko jeden
reklama
Anetko-my też dajemy Basi ten chlebek ryżowy i chlebek chrupki, i sucharki-jest ok ładnie gryzie tylko nie chce jeść zupek z dużymi kawałkami Wszystko wypluwa... Próbuj z tymi chrupiącym jedzeniem, powinien się przyzwyczaić, a co do bałaganu, to u mnie też wszystko ląduje na wykładzinie;-)