reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

a czy ktoś jeszcze karmi piersią, czy tylko mój mały jest takim cycusiowym chłopcem?

reklama
anetka a moze daj Kubusiowi chlebki ryzowe:tak:nie da sie ich rozciaprac jedynie sie pokrusza no i nie powinien sie zadlawic bo duzych kawalkow nie da sie ugryzc bo tez sie kruszy przy gryzieniu:tak::-DEmilka zjada caly od razu w tempie blyskawicznym:szok:

SZMINKA - chodzi Ci o takie te okrągłe co troche jak styropian wyglądają (na opakowaniu jest napis wafle ryżowe)??? :-D
Akurat mam w domku, więc dam sprobowac :tak:

aneta :tak::tak::tak: wlasnie o te....mysle ze Kubus nie oprze sie tez paluszkom:tak:moze i nie zdrowe bo solone ale mozna te z sezamem albo tylko kilka na smaczek:tak:Emilka wcina jak dzikimosiol no i jak widzi czipsy to tez jezorek do samego pasa:szok::-Dmusimy chowac i z dolnej polki przenioslam na wyzsza bo tak gryzie torebke az otworzy spryciula jedna:tak:eee to chyba nie ten watek ok juz mykam stad:-D

No wiec dalam ten chlebek ryzowy....czesc juz jest gdzie niegdzie na dywanie.....
Troche zjadl, intensywnie probuje - niestety pawik tez byl :sorry2:

No wlasnie wafle ryzowe tez mozna ale Anetko probuj probuj no szkoda ze pawiki sa ale jak tak troszke sobie podziubie to z dnia na dzien sie nauczy czego wam zycze i trzymam kciuki :tak:

Kasirko ja jeszcze karmie piersia ale to juz ostatnie dni, bo 7 maja biore prochy i koniec cyckowania:-:)tak:

Anetko ja Ali daje taki chlebek chrupki Wasa moze i Kubusiowi posmakuje:tak:

aneta :-:)-:)-:)-(no to juz nie wiem co doradzic:no:delikatny ma przelyk ten twoj synus moze kawioru mu trzeba hehe a nie chlopskiego jadla :tak:;-):-)a chlebus wasa tez chrupiemy:-Dsmakuje:tak:

Buhahahahahaha......w mojej kuchni znajdzie sie wszystko....i chlebek wasa i czarny kawior.......to moze jutro zapodam mu kanapeczke :-D:-p;-):sorry2::laugh2:

Ale powiem szczerze......wydaje mi sie ze ten ryzowy wchodzil lepiej niz sucharek....pawik byl minimalny no i tylko jeden :-p

reklama
Anetko-my też dajemy Basi ten chlebek ryżowy i chlebek chrupki, i sucharki-jest ok ładnie gryzie :tak: tylko nie chce jeść zupek z dużymi kawałkami:no: Wszystko wypluwa... Próbuj z tymi chrupiącym jedzeniem, powinien się przyzwyczaić, a co do bałaganu, to u mnie też wszystko ląduje na wykładzinie;-)

Do góry