M
m_ktosia
Gość
dziewczynki, dzieki bardzo mi pomaga jak sobie mozemy pogadac o tych naszych cycach ja tak sobie pobiadolilam wy wtracilysci pare groszy i naprawde zaczyna mi sie wszystko w glowce ukladac, bede odstawiac juz teraz --- jestem w ciazy i musze myslec o sobie i kolejnym malenstwie- moje cialo teraz nie tylko karmi nowa dzidzie ale caly czas jak ta dojna krowa dla neli mleka codzien dostarcza, mysle ze czas abym odpoczela- neli sie moze troszke obrazi ale po paru dniach mi wybaczy...
modyfikowane mleczko zna od 1 miesiaca zycia, nigdy sie nie przekonala ale kaszki zawsze na sztuczniaku zjada
mam nadzieje ze jak nie bedzie miala wyjscia to i modyfiokowane jej zasmakuje a jak skonczy roczek zaczne mieszac z mlekiem krowim az do calkowitego przestawienia i bedzie juz luziczek
modyfikowane mleczko zna od 1 miesiaca zycia, nigdy sie nie przekonala ale kaszki zawsze na sztuczniaku zjada
mam nadzieje ze jak nie bedzie miala wyjscia to i modyfiokowane jej zasmakuje a jak skonczy roczek zaczne mieszac z mlekiem krowim az do calkowitego przestawienia i bedzie juz luziczek