reklama
miki_czchow
Fanka BB :)
miki_czchow, ja wiem że Ty ściągasz od początku i jak tak sobie ściągam wieczorami to myślę o Tobie jak dajesz radę? i to ręcznie prawda ? bez laktatora ? a ile ściągasz jednorazowo ? bo ja wczoraj ledwo co 100 ml ale cycochy jeszcze puste nie były, nie wiem od czego to zależy... ale lecieć nie chciało...
Na początku się zraziłam do laktatora, bo jak miałam nawał to zamiast mleko z cycków lecieć to mi łzy w oczach stawały i nie chciałam go więcej na oczy widzieć... Ale miesiąc temu za namową męża spróbowałam jeszcze raz i przeprosiłam się już z tym cudownym wynalazkiem. Przynajmniej teraz nie muszę non stop ścierać tego mleka bo jak ręcznie ściągałam to leciało gdzie chciało Najpierw ściągałam mleko po każdym karmieniu małego żeby miał na następne, ale później się przestawiłam i ściągam tylko 3 razy na dobę tak po ok 200ml każdorazowo. I nieraz też czuję że jeszcze mleko w nich jest a nie chce lecieć to trzeba chwilę odczekać żeby spłynęło niżej.
Jak ja bym chciała żeby mój mały zjadał tak konkretnie a nie dziamdział co chwilę po troszkę... Emisiek waży teraz 5400 więc raczej też chyba z tych drobniejszych jest - choć nie wygląda
Ja jestem w szoku że wy już próbujecie coś dzieciaczkom podawać Myślałam że dopiero po 4 miesiącu coś zacznę mu dawać, a wy już Chyba też spróbuję
klementyna33
miki nie podajemy tylko dajemy oblizywać dla smaku
klementynka a to nie jest znecanie sie nad dziecmi takie dawanie tylko do polizania
To tak jakby ktos pokazal Ci pyszne danie tylko przez szybe i obiecal ze za kilka miesiecy dostaniesz
A swoja droga to ja tez w szoku jestem ze juz tak eksperymentujecie. Ja tam czekam grzecznie do 4 miesiaca
To tak jakby ktos pokazal Ci pyszne danie tylko przez szybe i obiecal ze za kilka miesiecy dostaniesz
A swoja droga to ja tez w szoku jestem ze juz tak eksperymentujecie. Ja tam czekam grzecznie do 4 miesiaca
klementyna33
klementynka a to nie jest znecanie sie nad dziecmi takie dawanie tylko do polizania
hehehe chyba nie, myślę że takie Maluszki jeszcze nie są na tyle łakome żeby mieć nam za złe, że nie dostają nic innego niż mleko.
miki_czchow, ja wiem że Ty ściągasz od początku i jak tak sobie ściągam wieczorami to myślę o Tobie jak dajesz radę? i to ręcznie prawda ? bez laktatora ? a ile ściągasz jednorazowo ? bo ja wczoraj ledwo co 100 ml ale cycochy jeszcze puste nie były, nie wiem od czego to zależy... ale lecieć nie chciało...
ja tez jak sciagalam to potym pierwszym mleku co slywalo juz nie chcialo leciec, ale jak odciagalam metoda co klementyna podala, 777-55-33 to dopiero pod koniec 5 poczatku 3 zaczynala porzadna fontanna leciec i potrafilam 200 odciagnac a wczesniej tylko 100.
ja malej nic nie daje doprobowania, zreszta ona na wszystko co ma w buzi lub okolicy sie oblizuje, wiec i banana i inne cuda by pojadla. Ale postanowilam juz sloiczki zaczac kupowac jak beda w promocjachjakis fajnych.
mam dowas pytanie, odmrozilam ostatnio mleko z zapasów i po powąchaniu ono strasznie smierdzi żygami, smakuje równie okropnie. oczywiscie nie dalam tego malej, u was tez tak???
reklama
ellsi
Ja też dałam do polizania sok marchewkowy i mała przeżyła Ale minki robiła Dziś może spróbuję z bananem.