reklama
klementyna33
Fanka BB :)
a dziewczyny karmiące mm powiedzcie mi ile wasze maleństwa jedzą?? mój tak 7-8 razy po 120 z 4 pełnych miarek i zastanawiam sie czy nie za dużo..?
mój też tyle je, to normalna porcja dla Maluszków w tym wieku
Moja 150-160 ml 4 miarki 5-6 razy
a czemu tak mało dajesz mieszanki? powinno być 5 miarek na 150ml wody bo jak jest za bardzo wodniste MM to nie jest wartościowe i dlatego Maleństwo może chcieć tak często jeść.
klementyna33
no
OLA368
Moja Mała je dokładnie tak samo - a dzisiaj postanowiłam jutro na noc zrobić jej właśnie 150 ml dla przekonania czy w ogóle wypije...??mój ostatnio je 6 razy na dobę(rzadko 7) po 120ml i 4 miarki tylko na noc daje 150ml i 5miarek i wtedy spi 7 godzin
klementyna33
mój Alan chyba by nie wcisnął 150 ml...120 to już dla niego max.
miki_czchow
A Emisiek zjada 110mm mojego mleka a na noc robię mu mm to więcej jak 90ml nie wciśnie. Też chciałabym dać mu więcej i mieć dłuższe przerwy w karmieniu, bo je co 3 godziny, ale jak zje tyle co napisałam wyżej to jest zatankowany pod korek
Bebzonik a ja ściągam mleko już 2 miesiące dla mojego wygodnisia
Bebzonik a ja ściągam mleko już 2 miesiące dla mojego wygodnisia
reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
miki_czchow, ja wiem że Ty ściągasz od początku i jak tak sobie ściągam wieczorami to myślę o Tobie jak dajesz radę? i to ręcznie prawda ? bez laktatora ? a ile ściągasz jednorazowo ? bo ja wczoraj ledwo co 100 ml ale cycochy jeszcze puste nie były, nie wiem od czego to zależy... ale lecieć nie chciało...