reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu naszych maluszków

reklama
a ja malej daje wlasnie enfamil ar otwarty ponad miesiac. lekarka kazala nam dawac ar mleko a mala nie chce tego pic, a to otworzylam kiedys zeby sprobowac czy bedzie lepiej z ulewaniami i dalej to samo pomimo wiekszego smoczka nie idzie jej to. Zreszta ostatnie dni zadnemleko z butli jej nie podchodzi, cycek tylko a z niego widze ze sie nienajada i marudna przez to

mam nerwa, Misia śpi już od 21, mąż chrapie, a ja siedze i czekam az mi się cycochy napełnią bo musze ściągnąć mleczko małej jutro na kolację, bo moje cycki wieczorem strajkują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurna chata !!!

Ja mleka mm jeszcze nie kupowałam..ale ostatnio postęp kupiłam butelkę, małą TT- bo też żadnej nie miałam.
Ale nie planuje jej na razie używać.

reklama
Moja po 120 to by jadla chyba co godzine :angry: na poczatku jak jej robiam 150ml to mialam nawet 6 godzin przerwy a teraz w najlepszym przypadku 4 godziny taki sie z niej glodomor zrobil :eek:

Do góry