Mój mlekomat tez pod wieczór pustawy, ale glodomorek ma pyszczek cały biały od mleka wiec sie nie martwię. W nocy cycochy pełne ale nie twarde i śpię w pancerzu, bo inaczej codziennie byłoby pranie, bo jak z jednego je to z drugiego cieknie:
reklama
a masz zwykłą TT czy tą antykolkową?
ja się zastanawiam czy można mrozić pokarm nazbierany z całego dnia, bo w nocy odciągam i jak by do tego dodać to co się w muszlach nazbiera to sporo by się zebrało.
Można zamrozić pokarm z całego dnia, położna mówiła, że najlepiej po każdym karmieniu spuścić 20 ml i na wieczór zamrozić :-)
Bebzonik moje cycuchy też sa miekkie, cały dzień już są miekkie, takie flaczki, w nocy też mam twarde :-)
Nigdy nie opóżni się cycuszków do pusta, bo mleko jest produkowane non stop :-)
A co do nocy, to mnie dziś w nocy zalało i musiałam się przebierać :-) wkładki się przemieściły, nie mam pojęcia jak ;/ i się stało ;-)
Misiako, ja nie w temacie... Dlaczego nie jesz jajek, Leoś miał krosty, tak?
Ja jeszcze nie jadłam jajek i boję się, o ból brzuszka się boję :-(
dzoana82
Fanka BB :)
Ja też mam flakowate pod wieczór, a w nocy nabrzmiewają.
Klementyna raczej nie chodzi u mnie o wkładki, piersi nie są zaczerwienione. Bardzo bolą mnie sutki mam wrażenie, że Mała mi je nadgryza za każdym razem bardziej. Normalnie płakać mi się chce przed karmieniem. Wczoraj kupiłam kapturki, ale też nie widzę dużej poprawy. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam.
Klementyna raczej nie chodzi u mnie o wkładki, piersi nie są zaczerwienione. Bardzo bolą mnie sutki mam wrażenie, że Mała mi je nadgryza za każdym razem bardziej. Normalnie płakać mi się chce przed karmieniem. Wczoraj kupiłam kapturki, ale też nie widzę dużej poprawy. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam.
sylwiczka21
Zaangażowana w BB
Dzoana82 dasz rade ja przy Edycie miałam odgryzione pół sutka i wiem co przeżywasz i jaki to ból. wytrwałam do 3 miesięcy z karmieniem ale nie to było powodem odstawienia cyca. ogólnie kapturki założyłam jak Edzia miała 3 tyg wiec każde karmienie to był płacz i zaciskanie zębów i potem z kapturkami było z każdym dniem coraz lepiej i trwało to koło miesiąca żeby sie zagoiło. ty zaczynasz wcześniej stosowac kapturki wiec napewno szybciej ci przejdzie. Zobaczysz dasz radę i na prawde ci współczuje kochana
ellsi
Jestem wyrodną matką bo wczoraj zaszalałam z czekoladą pod różną postacią: mleczna kanapka, mleko czekoladowe i 3bit.
Mała coś nie bardzo ale i tak mi się wydaje że nie jest tak jak na początku. Bo teraz ewentualnie chwilę zapłacze i śpi dalej. Już nie ma tak intensywnego kłócenia się z kupolami jak wcześniej. Wprawdzie jak robi to się nastęka i jest purpurowa ale później już ok.
Wczoraj miała zieloną kupę i się wystraszyłam ale po chwili przypomniałam sobie że jadłam brokuła. Trochę to śmieszne że ta zieleń przeszła w białym mleku. No ale teraz jest ok więc to musiało być od niego.
Moja też ma krostki ale to chyba trądzik niemowlęcy. Ok miesiąca życia niby niemowlaczką wyskakuje i jest to związane z hormonami o mamy.
Mała coś nie bardzo ale i tak mi się wydaje że nie jest tak jak na początku. Bo teraz ewentualnie chwilę zapłacze i śpi dalej. Już nie ma tak intensywnego kłócenia się z kupolami jak wcześniej. Wprawdzie jak robi to się nastęka i jest purpurowa ale później już ok.
Wczoraj miała zieloną kupę i się wystraszyłam ale po chwili przypomniałam sobie że jadłam brokuła. Trochę to śmieszne że ta zieleń przeszła w białym mleku. No ale teraz jest ok więc to musiało być od niego.
Moja też ma krostki ale to chyba trądzik niemowlęcy. Ok miesiąca życia niby niemowlaczką wyskakuje i jest to związane z hormonami o mamy.
klementyna33
nawet na pewno nie od brokuła, który zjadła mama ;-)
ellsi
Dziwne i tak. Dziś ma już normalne. Więc nie mam pojęcia. Tak mi się skojarzyło.
Najgorsze że mam mega apetyt i to zapewne jej wina bo cały czas mnie cycka. Zjadłabym nawet słonia.
Najgorsze że mam mega apetyt i to zapewne jej wina bo cały czas mnie cycka. Zjadłabym nawet słonia.
reklama