Anulka8700
Fanka BB :)
My karmimy sie bebikiem 1 i poki co wszystko super, kupki musztardowe, jedna lub dwie na dzien, ulewanie sie skonczylo wiec jest ok mala je tak po 90 ml albo mniej ale dostaje jeszcze piers wiec to pewnie dla tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To piersią tez można dzidź przekarmić.Mój mały przybrał na masie mniej więcej tyle samo i nikt nie mówil o nadwadzeA wcina równo,może to źle?Wczoraj bylismy na "przegladzie technicznym" u lekarza pediatry Moja malenka generalnie zdrowa, ufff ! Tylko mimo chudej matki o malych piersiatkach rosnie maly "Michelinek" - ma nadwage, bo przez 2 tygodnie zwiekszyla wage o 1/3 - z 3 kg przy wyjsciu ze szpitala do 4 kg dzisiaj - az o 1 kg w 2 tygodnie. Szok !!! To za duzo - mam robic dluzsze przerwy w karmieniu 3 h i przepajac glukoza zeby wytrzymala.
No czulam, ze cos za ciezka sie zrobila. Jest cala zamleczona - nawet z piersi wycisnal jej lekarz mleko ku przerazeniu memu i malza.
Na wizycie byla super spokojna, nie plakala wcale - bylismy dumni))
sylwasz - mleko z piersi małej leciało...?
To piersią tez można dzidź przekarmić.Mój mały przybrał na masie mniej więcej tyle samo i nikt nie mówil o nadwadzeA wcina równo,może to źle?