Oj dziewczynki kochane...dzis mój dzień wyglada zupełnie inaczej niz wczoraj,zobaczymy jeszcze jak w nocy bo do tej pory ani razu nie pił z cycusia w nocy.Jutro dam znać jakie postepy.A póki co dziękuję za kciuki i wsparcie
reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
roxeen - bardzo ciekawe artykuły, obalające dużo mitów przede wszystkim.
Co do pączków jednak pozostanę po twojej stronie i to z wielu powodów. Tak naprawdę biała mąka, tłuszcz i cukier to u mnie rzadkość .. a teraz tym bardziej trzeba się pilnować przed wszystkim aby kurcze do lata jakoś wyglądać. No i na zdrowiu nie podupaść też ważne ..
Co do pączków jednak pozostanę po twojej stronie i to z wielu powodów. Tak naprawdę biała mąka, tłuszcz i cukier to u mnie rzadkość .. a teraz tym bardziej trzeba się pilnować przed wszystkim aby kurcze do lata jakoś wyglądać. No i na zdrowiu nie podupaść też ważne ..
Napiszcie mi czy jak ściśniecie sutek to mleczko wam tryska czy spływa po kropelceja walcze dalej o mleko
Sylwia na początku po kropelce spływa, jak się rozkręci, to wtedy tryska.
Gosieekk
Fanka BB :)
Mam szybkie pytanka:
Ile czasu mogę przechowywać ściągnięty pokarm w lodówce??
Czy mogę zmieszać ściągnięte mleko z 15:00 z mlekiem np. z 17:00??
Czy można kilkakrotnie podgrzewać w mikrofali to samo mleko??
Ile mleka powinno wypijać dzieciątko?? (moje ma skończone dwa tygodnie, na raz potrafi wypić 100ml ściągniętego mleka)
Czy mogę mieszać mleko ściągnięte z obu piersi??
Proszę o konkretne odpowiedzi i z góry dziękuję.
Przepraszam, że tak rzadko udzielam się na forum ale Maciu rozpracował moje całe dnie. Nie mam czasu, żeby porządnie zjeść czy zrobić siku
Ile czasu mogę przechowywać ściągnięty pokarm w lodówce??
Czy mogę zmieszać ściągnięte mleko z 15:00 z mlekiem np. z 17:00??
Czy można kilkakrotnie podgrzewać w mikrofali to samo mleko??
Ile mleka powinno wypijać dzieciątko?? (moje ma skończone dwa tygodnie, na raz potrafi wypić 100ml ściągniętego mleka)
Czy mogę mieszać mleko ściągnięte z obu piersi??
Proszę o konkretne odpowiedzi i z góry dziękuję.
Przepraszam, że tak rzadko udzielam się na forum ale Maciu rozpracował moje całe dnie. Nie mam czasu, żeby porządnie zjeść czy zrobić siku
1. Przechowanie mleka - Przechowywanie pokarmu, Porady > Przechowywanie pokarmu
2. nie mam pojęcia czy możesz łączyć mleko ale chyba tak
3. nie powinno się podgrzewać kilka razy tego samego mleka
4. możesz mieszać mleko z dwóch piersi - przecież dzidzioł też czasami je z 2 piersi
2. nie mam pojęcia czy możesz łączyć mleko ale chyba tak
3. nie powinno się podgrzewać kilka razy tego samego mleka
4. możesz mieszać mleko z dwóch piersi - przecież dzidzioł też czasami je z 2 piersi
Paulinaa
Mama Adasia '2010
Z tego co ja wiem to mleka odciągniętego nie należy odgrzewać w mikrofali! Ponieważ traci ona najwartościowsze dla maleństwa składniki.
reklama
dziewczyny dosłownie umieram jak karmię przecież było wszystko cały czas ok a teraz masakra jak karmię to dziś mi się chce wyć z bólu najgorzej ze jak przestaję to boli cały czas piecze i nie mogę dotknąć sutków nawet w staniku mnie bolą jak cholera :-(co dziwne na otoczce w prawej piersi mam czerwone i myślałam że to mały mnie tak pogryzł jak dotykam to strasznie boli ......ale się zastanawiam czy grzybek mi się jakiś nie przyplątał mały miała biały nalot ale mu go zrobiłam tym aphtinem i kurna chyba mi to na sutki przeniósł jak myślicie ????
i czym to potraktować też ten aphtin wystarczy ?
wyczytałam że można też clortimazolem ale bolę się że dobrze tego nie zmyję i mam obawy
może ktoś wie co robić i coś doradzi
i czym to potraktować też ten aphtin wystarczy ?
wyczytałam że można też clortimazolem ale bolę się że dobrze tego nie zmyję i mam obawy
może ktoś wie co robić i coś doradzi
Podziel się: