reklama
Gosia Wiola tez duzo wypijala i zapychala sie ta woda tak ze jesc nie chciala.
BecKA u nas od wczoraj tez jakis strajk glodowy ale to ewidentnie na zeby bo slina jej normalnie cieknie ciurkiem z buzi. wlasnie padla glodna...mam nadziej ze jak wstanie to zje.
Czechow Ty mnie nie strasz ze jak dziecko zaczyna chodzic to chudnie bo moja to calkiem zniknie;-) co do mechanizmu STOP Fiolcia ma go opracowanego bardzo dobrze. zje pełną porcję kaszki i zaciska buzie. jedyne co by mogła jesc bez konca to słonecznik;-) nasze jedzenie na talerzu tez nie wzbudza juz zbytniej ciekawosci.
Może nie będzie tak źle. Jak zacznie chodzić będzie potrzebować więcej kalorii i będzie więcej jadło.
A tak z ciekawości zapytam o słonecznika. Ona trawi nasionka - bo u nas Gabi do jakiegoś 2 roku życia w ogóle nie trawiła ani słonecznika ani dyni...
Beti to Alex mi tez chyba zniknie![]()
na tym można zarobić :-) Nie będzie tak źle.
F
Fiołek2010
Gość
Czechow nie ,nie trawi słonecznika, ale nie mam sumienia jej odmówic jak buzie rozdziawia;-)
Jak chcesz to wpadnij do nas na kaszke;-) z Holle mam musli, i jaglaną. Kupiłam tez ostatnio w Auchan kaszki Hero Baby (pszenna z owocami a druga zmiodem).
dziewzcyny a pomidorwą robicie z pomidorów czy koncentratu. bo ja sie przyznam ze zrobilam raz kilka porcji ale zdziałkowych pomidorów mojego taty.jakos ze sklepowych sie boje troszke.mama mówi zebym dala koncentrat zamiast pomidorka i juz sama nie wiem. dzis znowu bedziemy wcinac krupnik;-)
Jak chcesz to wpadnij do nas na kaszke;-) z Holle mam musli, i jaglaną. Kupiłam tez ostatnio w Auchan kaszki Hero Baby (pszenna z owocami a druga zmiodem).
dziewzcyny a pomidorwą robicie z pomidorów czy koncentratu. bo ja sie przyznam ze zrobilam raz kilka porcji ale zdziałkowych pomidorów mojego taty.jakos ze sklepowych sie boje troszke.mama mówi zebym dala koncentrat zamiast pomidorka i juz sama nie wiem. dzis znowu bedziemy wcinac krupnik;-)
Czechow nie ,nie trawi słonecznika, ale nie mam sumienia jej odmówic jak buzie rozdziawia;-)
A gdzie mieszkasz dobra kobieto?
Ja robiłam (dla Gabi) z pomidorów od teściowej (ona jest botanikiem i w firmie zajmuje się sadzeniem nowych odmian pomidorów)
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Ja robię pomidorową z koncentratu.
BlackWizard
Ja też dziewczynom robię pomidorową z koncentratu. Jak Julce zrobiłam jak była w wieku naszych maluchów ze sklepowych pomidorów cała w wysypce była na drugi dzień...
Pasibrzuch
Ja wiem, że przetworzone pomidory są lepsze, niż w całości - czyli koncentrat i ketchup.
Pomidory zawierają likopen, zapobiegający nowotworom i chorobom serca i jest on lepiej przyswajalny właśnie z przetworzonych pomidorów.
i ja się w końcu wymądrzyłam ;-)
Pomidory zawierają likopen, zapobiegający nowotworom i chorobom serca i jest on lepiej przyswajalny właśnie z przetworzonych pomidorów.
i ja się w końcu wymądrzyłam ;-)
reklama
Podziel się: