my spróbowaliśmy jajecznice, dosłownie odrobinke, bo nie smakowała i następnego dnia dostał wysypke na szyi. Nie jestem pewna, czy to akurak od białka kurzego, bo przecież jest ono w biszkoptach. A po biszkoptach nic się nie działo. Także powstrzymamy się od jajecznicy na jakiś czas.
reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Z czasem pewnie tak, na pewno nie da się zagłodzić ;-)
a ja mam pytanie ile dziecko powinno pić wody/soczków /herbatek i tym podobnych rzeczy przy mleko modyfikowanym ? czy sa jakieś normy czy ich nie ma ?
Pasi może nie z feta ale słoiczek z mozzarela znalazłam http://allegro.pl/4mc-deser-bezglutenowy-ser-plasmon-mozzarella-80g-i1232612009.html
Pasi może nie z feta ale słoiczek z mozzarela znalazłam http://allegro.pl/4mc-deser-bezglutenowy-ser-plasmon-mozzarella-80g-i1232612009.html
Ostatnia edycja:
Gosiu, ja kiedyś pytałam się swojej pediatry, ale to było dość dawno (chyba jak młody miał 4, albo 5 miesięcy( i powiedziała, że nie ma normy. Tyle ile dziecko chce. Wiadomo, jak jest cieplej - to wypije więcej niż jak jest zimno.
Normy chyba są dla większych dzieci, nie wiem dokładnie.
Normy chyba są dla większych dzieci, nie wiem dokładnie.
Gosia, a Ty z cyca rezygnujesz?
już właściwie nie karmię młody na butli ja na przeciwbólowcach przez ząb to przez to odciągałam mleko po tym zdjęciu teraz ketanol łykałam ibuprom lub paracetamol ale on już nie pomaga teraz nagły atak bólu mam co 2 dzień a mleka było coraz mniej pisałam o tym ale chyba nikt nie zauważył wiec więcej nie wspominałam w końcu stwierdziłam że koniec z karmieniem
Dziękuje dziewczyny za odpowiedz
D obala całą flachę wody lub melisy na raz i nic jeść nie chce byłam ciekawa czy są normy czy on się tym nie zatyka ale chyba to zęby dałam mu dziś biszkopt i płakał jak ugryzł
A u nas nadal strajk głodowy, tylko mleko zupkę wciskam żeby chociaż spróbował, do wszystkiego odwraca głowę. Czy on kiedyś zacznie jeść???
Bećka u nas też jest baaardzo źle z jedzeniem - mała bojkotuje wszystko co nie jest cyckiem. Dzisiaj przeżyłam wielki szok bo zjadła pół nektarynki a tak to jest bunt na całego. Ja mam cały czas nadzieję że zacznie jeść, staram się każdego dnia coś jej dać ale nic na siłę bo to działa odwrotnie do zamierzonego celu.
reklama
Klara M
Fanka BB :)
Gosiu D Tobie i tak pięknie pije... u nas nie ma szans na takie ilości płynu innego niż mleko na raz....
I pewnie masz rację, że męczy się bidulek też przez te zęby.... a mama to chyba się solidaryzuje w bólu skoro też takie przeboje....współczucia...
I pewnie masz rację, że męczy się bidulek też przez te zęby.... a mama to chyba się solidaryzuje w bólu skoro też takie przeboje....współczucia...
Podziel się: