reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Ja to samo - termos z gorącą i dzbanek z zimną :-)
u mnie tez ta metoda jest niezawodna ;-)
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Doslownie tak samo u nas
ja wstawiam butlę z przegotowaną wodą do microfali na 25 s i woda już jest cieplutka.
Ja tez grzeje w mikrofali a moj tata wyzywa ze karmie dziecko pradem....
Tau
Fanka BB :)
A co to za roznica, czy potraktujesz pradem czy gazem - jedno i drugie malo humanitarne ;-)Ja tez grzeje w mikrofali a moj tata wyzywa ze karmie dziecko pradem....
:-d:-d:-d:-d:-d:-da co to za roznica, czy potraktujesz pradem czy gazem - jedno i drugie malo humanitarne ;-)
reklama
Dalaczam do mam butelkowych. Obecnie karmie malego mlekiem swoim odciagnietym i mlekiem modyfikowanym bebilon pepti, jako ze maly ma duze prawdopodobienstwo skazy bialkowej. I odkad tak sie dzieje, nareszcie sie najada. A ja spokojniejsza, i tez zauwazylam ze chyba laktacja mi sie zwiekszyla... dziwne, co?
Mam jeszcze do was jedno pytanie: Mianowicie moj maly je Bebilon pepti (prawdopodobienstwo skazy bialkowej) i jak jest na opakowaniu napisane ze powinnien zjadac 120 ml, on jednak potrafi zjesc ok 70 ml mojego mleka plus te 120 ml. Jednakze potem od razu mu sie bardzo obficie ulewa, czy to moze byc spowodowane tym ze sie przejada? Ale z drugiej strony domaga sie jedzenia, wiec juz sama nie wiem. Prosze o rade, dzisiaj po jedzeniu musialam go przebierac az 2 razy!!!
Mam jeszcze do was jedno pytanie: Mianowicie moj maly je Bebilon pepti (prawdopodobienstwo skazy bialkowej) i jak jest na opakowaniu napisane ze powinnien zjadac 120 ml, on jednak potrafi zjesc ok 70 ml mojego mleka plus te 120 ml. Jednakze potem od razu mu sie bardzo obficie ulewa, czy to moze byc spowodowane tym ze sie przejada? Ale z drugiej strony domaga sie jedzenia, wiec juz sama nie wiem. Prosze o rade, dzisiaj po jedzeniu musialam go przebierac az 2 razy!!!
Ostatnia edycja: