reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Na razie wszystko jest razem w kupie tak zebym nie musiala biegac w razie co. No i jak mezulo torbe wypierze to wszystko do niej zaladuje. No pare rzeczy brakuje ale najwazniejsze rzeczy juz sa naszykowane.
Koral gratulacje:-) !!! Teraz to juz dzidzia moze mamie i tacie robic niespodzianke !
Koral gratulacje:-) !!! Teraz to juz dzidzia moze mamie i tacie robic niespodzianke !
a_rwen_a
:)
Ehhh dziewczyny ja musiałam sobie torbę normalnie kupić, bo z moją torbą to się siostra na studia do Lublina wybrała i też jakoś tak bez pytania. Ale za to mam ładną niebieską uwielbiam noooooowe rzeczy wrrrrrr....:-) ale maleństwo musiałam spakować do innej torby i tę, mam nadzieję, dowiezie mi M jak już po wszystkim będzie.
a_rwen_a
:)
Moja córcia ostatnio czka jak próbuję zasnąć wieczorem. Mam wrażenie, że stało się to niemal rytuałem jakimś dopiero jak jej przejdzie tak po 10-15 minutach, udaje mi się zasnąć. A tak to nie mogę znaleźć sobie pozycji do spania. I chyba nie tylko ja... bo ona też się kręci bidulka ;-)
reklama
Wiecie, a ja to wiem tylko o dwóch czkawkach mojego małego raz w szpitalu jak miałam ktg-to mi połozna powiedziała, ze ma czkawkę bo ja kompletnie nic nie czułam i raz jak się połozyłam juz spac to mi tak zaczoł brzuszek regularnie podskakiwac i to byłoby na tyle
Podziel się: