reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
kasira dla mnie to zawsze najgorsze było to że jak musiałam leżeć w szpitalu to tam każda minuta się tak ciągnie że szok ...normalnie pobyt w szpitalu nawet jak był tam 2 dniowy to trwał wieki ...ehh nie nawidze tego ....;-) mam nadzieje że tym razem tak nie będzie ...no w sumie będe miała zajęcie - syneczka - ;-)
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Ja tez boje sie szpitala. Bylam tylko raz w zyciu i to w bardzo niemilych okolicznosciach wiec mam okropne wspomnienia.
No i musze sie pochwalic ze zaczelam pakowac moja torbe tylko jakie bylo moje zdziwienie kiedy siegam do szafy po torbe a jej tam nie ma ! Dzwonie do mezusia do pracy a on na to ze torbe zabral jego brat! Myslalam ze sie wsciekne ! Trudno bedzie dzisiaj mial zajecie jak wroci- bedzie szorwal inna torbe ktora wymaga wlasnie prania. Powiedzial ze nie wiedzial ze bedzie mi potrzebna. Dziwne bo od miesiaca prawie mowie o torbie do szpitala . Myslal moze za mam na mysli reklamowke ?
No i musze sie pochwalic ze zaczelam pakowac moja torbe tylko jakie bylo moje zdziwienie kiedy siegam do szafy po torbe a jej tam nie ma ! Dzwonie do mezusia do pracy a on na to ze torbe zabral jego brat! Myslalam ze sie wsciekne ! Trudno bedzie dzisiaj mial zajecie jak wroci- bedzie szorwal inna torbe ktora wymaga wlasnie prania. Powiedzial ze nie wiedzial ze bedzie mi potrzebna. Dziwne bo od miesiaca prawie mowie o torbie do szpitala . Myslal moze za mam na mysli reklamowke ?
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Aaa bo sie wkurzylam na tego mojego M! Wlasnie wrocil i uswiadomilam go ze pranie torby go czeka i ze to nie bedzie takie proste!
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Kasiu niezle jaja z ta torba !!!!!
a tych reklamowek to bys musiala kilka sztuk wziac ze soba!!!!!
a tych reklamowek to bys musiala kilka sztuk wziac ze soba!!!!!
Podziel się: