reklama
M
m_ktosia
Gość
ciezko mi idze z pakowaniem, ale zeby nie bylo ze kompletnie olalam to spakowalam na razie wersje w razie naglej potrzeby czyli to co najwazniejsze, pizamka dla mnie, ciuchy na wyjscie i podpaseczki a dla dzidzi kilka ubranek i pieluszeczki :-)
reszte po malutku bede dokladac gadzety umilajace porod czyli np laptop z wireless podlaczeniem do internetu ;-)
kurcze przecie ja nie mam kapci zadnych, najwyzej jakies klapki basenowe wyczyszcze i bedzie okejosz nie bede kupowac nowych na dwa dni szpitalnej wycieczki
reszte po malutku bede dokladac gadzety umilajace porod czyli np laptop z wireless podlaczeniem do internetu ;-)
kurcze przecie ja nie mam kapci zadnych, najwyzej jakies klapki basenowe wyczyszcze i bedzie okejosz nie bede kupowac nowych na dwa dni szpitalnej wycieczki
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
A moja torba ciagle pusta . Co dziennie o niej mysle i planuje ze to wlasnie dzis ja spakuje ale jak na razie nie udalo mi sie za to zabrac :-) . Moze w koncu dzisiaj ... Najpierw musze znalezc liste .
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
moja tez jeszcze pusta moze dzisiaj wkoncu spakuje ;-)
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Kochane nie ma co czekać - PAKOWAĆ SIĘ PROSZĘ !! - torba nie będzie przeszkadzała i zawsze będziecie miały już pakowanko z głowy a jak się "zacznie" to nie będziecie się musiały martwić o to czy wszytsko macie no i zapewne zapomnicie połowe rzeczy a tak to będą gotowe ...
KORALQ a ty to obowiązkowo tak jak KASIRA mówi - nie ma co ;-)
KORALQ a ty to obowiązkowo tak jak KASIRA mówi - nie ma co ;-)
Podziel się: