reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
takie smiechowe....nie da sie tego opisac a szkoda ciekawe naprawde co te nasze szkraby czuja ale ostatnio to nawet moj M zauwazyl jak skakulka brzunio
młoda_mamusia
Fanka BB :)
moj maluszek ostatnio tez miewa czkawke bardzo czesto przynajmniej raz dwa razy dziennie ,,, a nigdy nie wiedzialam jak to jest ,, teraz juz wiem bidulki mecza sie z ta czkawka a juz myslalam ze tylko moj maluszek sie tak meczy
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
moj synek rowniez ma ostatnio bardzo czesto czkawke - dziwne uczucie
Madziallenka
Optymistyczna
U nas już od dawna, mała chyba lubi popijać... ))))))))) Już się przyzwyczaiłam, ale całe ciałko podskakuje, bo ja czuje tak od samego podbrzusza do góry poskakuje... )))))))))0
Madziallenka
Optymistyczna
A wiecie co? Dziś czułam, przynajmniej tak mi się wydawało, że czuję jak mała ssie paluszka, macie coś takiego??
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Madziallenko ja nigdy takiego czekos nie czulam - a jak to jest
sami
Fanka BB :)
Mój maluszek tez chyba ma czkawke od jakiegoś czasu. Tzn. ja to opisze a wy mi powiedzcie czy też tak właśnie czyjecie - a więc - czuje takie bardzo delikatne podskakiwanie brzuszka i jak przyłożę ręke to ona nawet sie tak rusza troche - do góry na dół tak jakby mały oddychał - czy wy też tak czujecie czkawke
reklama
Monika K-W
Fan(ka)
Ja tez czuje wlasnie takie cos i tez sadze ze to czakawka a jak to jest z tym ssaniem paluszka.:-)
Podziel się: