reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Dziewczyny ja mam takie moze troche glupie pytanie: jak ten rozek prac? On sie nie popsuje? Tzn to co jest w srodku, to wypelnienie czy sie nie popsuje?
wiki.25
mama kochanych brojków
ja tez mam kapcie od poczatku w torbie i nadal w domka jestem..no oby nie wykrakac i jeszcze troche:-)
kasiu co do rozka to jesli masz ten z tym wkladem to wklad jest wyciagany..ja nie dawno odkrylam tam zameczek w niektorych sa rzepy poszperaj i wyciagnij srodek ...chyba ze masz zwykly np polarkowy to normalnie :-)
kasiu co do rozka to jesli masz ten z tym wkladem to wklad jest wyciagany..ja nie dawno odkrylam tam zameczek w niektorych sa rzepy poszperaj i wyciagnij srodek ...chyba ze masz zwykly np polarkowy to normalnie :-)
kasira
Fanka BB :)
ja muszę się też zmobilizować i pakować walizę....ostatnio źle się czuję to nie wiadomo co jak
a co do tego że jak się spakuje to zaraz do szpitala to bym nie wierzyła.... znajoma była spakowana 2 miesiące przed porodem i na dodatek urodziła 3 tyg po termnie hihihi
a co do tego że jak się spakuje to zaraz do szpitala to bym nie wierzyła.... znajoma była spakowana 2 miesiące przed porodem i na dodatek urodziła 3 tyg po termnie hihihi
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Nie mam polarkowego i nie mam tez takiego z wyciaganym wkladem bo wlasnie go porzadnie obejrzalam i nie ma mozliwosci wyjecia wypelnienie. To jest taki kolorowy rozek z takiego materialu jak posciel a w srodku jest taki jakby puch albo watka...
wiki.25
mama kochanych brojków
moj broj ma czkawke szczegolnie jak mamusia chce isc spac maly zlosliwiec;-) a powaznei bardzo czesto ma...dzis naprzyklad jak zjadlam loda w dzien....a na ogol jest to godzina 22/23 ...z tego co sie orientowalam to maja czkawke od slodkich wod jak lykna za duzoo i od zassania paluszka swojego
ciekawe czy tez ich to tak meczy jak my dorosli mamy czkwake...ja jej starsznie nie liubie miec;-)
ciekawe czy tez ich to tak meczy jak my dorosli mamy czkwake...ja jej starsznie nie liubie miec;-)
reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Tak sie sklada ze moja mala tez miewa czkawke dopiero od kilku dni. A juz myslalam ze ja po prostu nie umiem jej rozpoznac . Podskakuje wtedu brzusio ze nie wiem!
Podziel się: