reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Obiecuje że postaram sie w tym tygodniu spakować :-) !!

hehe a wiecie co do mnie wieści dochodza że jak się kaopcie spakuje do torby szpitalnej to zaraz po tym sie idzie do szpitala hehe brednie jakieś ;-)

reklama
Dziewczyny ja mam takie moze troche glupie pytanie: jak ten rozek prac? On sie nie popsuje? Tzn to co jest w srodku, to wypelnienie czy sie nie popsuje?

ja tez mam kapcie od poczatku w torbie i nadal w domka jestem..no oby nie wykrakac i jeszcze troche:-)

kasiu co do rozka to jesli masz ten z tym wkladem to wklad jest wyciagany..ja nie dawno odkrylam tam zameczek :-D w niektorych sa rzepy poszperaj i wyciagnij srodek ...chyba ze masz zwykly np polarkowy to normalnie :-)

ja muszę się też zmobilizować i pakować walizę....ostatnio źle się czuję to nie wiadomo co jak:confused:

a co do tego że jak się spakuje to zaraz do szpitala to bym nie wierzyła.... znajoma była spakowana 2 miesiące przed porodem i na dodatek urodziła 3 tyg po termnie hihihi

Nie mam polarkowego i nie mam tez takiego z wyciaganym wkladem bo wlasnie go porzadnie obejrzalam i nie ma mozliwosci wyjecia wypelnienie. To jest taki kolorowy rozek z takiego materialu jak posciel a w srodku jest taki jakby puch albo watka...:dry:

a moja dzidzia w nocy to chyba wogle nie śpi... a w ciągu dnia to ma chyba ze dwa razy czkawkę, o biedaczek jak się namęczy :confused:

jestem ciekawa czy Wasze dzieciątka mają czkawkę? moje maleństwo od kilku dni to niemal, że co dzień po kilka razy ....jak jest u Was?:confused:

moj broj ma czkawke szczegolnie jak mamusia chce isc spac maly zlosliwiec;-) a powaznei bardzo czesto ma...dzis naprzyklad jak zjadlam loda w dzien....a na ogol jest to godzina 22/23 ...z tego co sie orientowalam to maja czkawke od slodkich wod jak lykna za duzoo i od zassania paluszka swojego :-D
ciekawe czy tez ich to tak meczy jak my dorosli mamy czkwake...ja jej starsznie nie liubie miec;-)

reklama
Tak sie sklada ze moja mala tez miewa czkawke dopiero od kilku dni. A juz myslalam ze ja po prostu nie umiem jej rozpoznac:laugh2: . Podskakuje wtedu brzusio ze nie wiem!

Do góry